V. Grubliauskas: apšaudant Odesą žuvo mano bičiulis, tikras Ukrainos patriotas S. Tetiukhinas | kl.lt

V. GRUBLIAUSKAS: APŠAUDANT ODESĄ ŽUVO MANO BIČIULIS, TIKRAS UKRAINOS PATRIOTAS S. TETIUKHINAS

  • 0

Buvęs Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas šiandien savo feisbuko paskyroje pasidalino slogia žinia. Odesoje žuvo buvęs šio miesto vicemeras Sergejus Tetiukhinas

„Kraupi ir sukrečianti žinia – šiandien, apšaudant Odesą, žuvo Sergejus Tetiukhinas – nuostabus žmogus, ištikimas ir patikimas mano bičiulis, tikras Ukrainos ir mūsų mylimos Odesos patriotas, jautrus ir mylintis vyras, nuostabus tėtis.

Būdamas Odesos vicemeru, ryžtingai pasirinko kario kelią, pasišventė kovai, palikęs santykinai saugesnį valdininko postą.

Jis žuvo poste, atlikdamas kario pareigą.

Mus siejo ilgametė ir labai nuoširdi draugystė, prasminga Klaipėdos ir Odesos miestų bendradarbiavimo istorija, o Odesos širdis – inkaras Odesos alėjoje Klaipėdoje – tai buvo būtent jo idėja ir jis atvežė jį mums į Klaipėdą. Nuo šiandien man tas inkaras bus simbolinis paminklas Sergejui.

Nuoširdi užuojauta šeimai, artimiesiems, visai Odesai ir visiems jos draugams. Ir kaip kraupiai atrodo paskutinioji mūsų susirašinėjimo žinutė, kurią išsaugosiu kol plaks mano širdis“, – feisbuke parašė V. Grubliauskas.

 

GALERIJA

  • Sergejus Tetiukhinas
Gairės: Vytautas Grubliauskas, karas Ukrainoje, Sergejus Tetiukhinas, žuvo Sergejus Tetiukhinas, Odesa
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS