A. Vaitkus: sveikinu su naujų mokslo metų pradžia! | kl.lt

A. VAITKUS: SVEIKINU SU NAUJŲ MOKSLO METŲ PRADŽIA!

  • 3

Mieli moksleiviai, mokytojai ir tėveliai,

sveikinu su dar vienu Jūsų gyvenimo žingsniu – naujų mokslo metų pradžia!

Brangūs moksleiviai, Jūs esate mūsų visų viltis ir svajonės, kursiantys ateitį. Lai dar vieni žinių metai Jums būna kupini galimybių ieškoti, atrasti, suprasti ir pažinti. Nenuilsdami ieškokite to, kas Jus džiugins, o žinių pasaulis tegul būna kupinas atradimų.

Mokytojai, tegul dar vieną Jūsų kelionę į žinių pasaulį lydi stiprybė, kantrybė ir optimizmas. Kviečiu visiems kartu kurti atvirą, savą, gyvybingą mokyklą, kuri didžiuotųsi išugdytomis asmenybėmis.

Puikių mokslo metų nuoširdžiai linki

Klaipėdos miesto meras

Arvydas Vaitkus

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

valerijonas klaipeda

Aciu!

herkui

Nu neee...Manau jūs nežinot kad vaikams čia vistik šventė - susitinka su draugais, smagu pasiaust, pabendraut, po oficialios dalies po mokyklą, paskui po miestą kartu pasibastyt...O ir mokytoją /mylimą/ pamatyt smagu.. Pamėginkit pradėt lankytis kad ir nedideliuose ,,gyvuose" bendraminčių susitikimuose, diskusijų klubuose /tiesa, tokių kol kas beveik nėra../, forumuose ar pagaliau kad ir miesto viešuose renginiuose,kur nori-nenori turi bendraut. Taigi čia puikus dalykas! Tik pamirštas - mūsų valdžia stengiasi gyvą bendravimą kuo greičiau iš visuomenės gyvenimo išgyvendinti ir atpratinti visus nuo tikro socialumo ..Taip kad nereikia rugsėjo 1-mą visko suverst į prasidedantį sunkų darbą be šviesiosios pusės Man gaila kad pas jus gyvenime mokykloj/ar institute / tos pusės nebuvo

herkus

Sveikinti mokinį su mokslo metų pradžia yra tas pats kas sveikinti arklį su bulviakasiu

SUSIJUSIOS NAUJIENOS