Valentino dienos proga – romantiškas pasimatymas devynių metrų gylyje | kl.lt

VALENTINO DIENOS PROGA – ROMANTIŠKAS PASIMATYMAS DEVYNIŲ METRŲ GYLYJE

  • 5

Pirmą kartą Lietuvoje organizuojamą pramogą jau išbandė romantiška pora, savo nyrį įamžinę ir vaizdo medžiagoje. Idėjos sumanytojai tikisi, kad akimirkos „Klaipėdos baseine“ įrengtoje vienintelėje tokioje Baltijos šalyse devynių metrų gylio ir aštuonių metrų skersmens nardymo šachtoje gali tapti originalia jausmų vienas kitam išraiška ir puikia alternatyva kelionėms į šiltuosius kraštus.

„Anksčiau pramoginis nardymas buvo įmanomas nebent šiltuosiuose kraštuose, o dabar išbandyti šį užsiėmimą siūlome ir mūsų šalyje. Lietuvoje dar niekada nebuvo galimybės surengti pasimatymą devynių metrų gylyje po vandeniu, galbūt kažkam tai bus unikalus būdas įrodyti savo meilės įžadų tvirtumą“, – teigė „Klaipėdos baseino“ direktorė Aida Aleksandrovienė.

Anot jos, iki šiol uostamiesčio baseine įrengtoje nardymo šachtoje dirbo tik tikslinė profesionalų grupė: narai, specialiųjų tarnybų atstovai ir instruktoriai, šią galimybę įvertinę vos tik įstaigai atvėrus duris praeitą vasarą. Tačiau, stebint augantį uostamiesčio gyventojų ir svečių vandens pramogų poreikį, šiemet nuspręsta žengti žingsnį pirmyn ir pasiūlyti pasinerti į gelmes visiems norintiems.

 

 

„Vis dėlto tai yra vienintelis tokių parametrų objektas Baltijos šalyse, todėl pasimėgauti nardymo pramogomis norinčiųjų matome ne vien tarp profesionalų, ir ne vien uostamiestyje. Stebint pirmąsias klientų reakcijas, panašu, kad ši paslauga sudomins ne vieną, ieškantį netradicinių pramogų Klaipėdoje ir visoje Lietuvoje – žmonės domisi galimybėmis surengti net bernvakarius, mergvakarius ar kitus išskirtinius susitikimus po vandeniu“, – sako A. Aleksandrovienė.

Baseino vadovės teigimu, šią pramogą gali išbandyti kiekvienas ir tam nereikalingi specifiniai įgūdžiai. Norintiems pasinerti suteikiama profesionali įranga ir atliekamas išsamus instruktažas, o 40 minučių trukmės nardymas vyksta kartu su profesionaliais nardymo centro „Oktopusas“ narais. Akimirkas po vandeniu taip pat galima įamžinti vaizdo medžiagoje.

A. Aleksandrovienės teigimu, šiuo metu vidutinis baseino dienos lankytojų skaičius siekia 1200 per dieną.

„Lankytojų dienos vidurkis pernai rudenį perkopė simbolinę 1000 ribą, o sausio mėnesį, palyginus su gruodžiu, lankomumas ūgtelėjo dar trečdaliu“, – skaičiuoja A. Aleksandrovienė, pridurdama, kad baseino valdytojai dar mato potencialo šiam skaičiui augti.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Jona

Nerti gali net ir nemokantys, pats meginau šią pramogą. Čia yra profesionali komanda teikianti šią psalauga #oktopusasdivingcenter

P.S.

Bet man labai patinka..Танец Гуттиэре и Ихтиандра из к/ф "Человек-амфибия

to Ichtiandras ir Gutiera

Deja,deja! bet, pas lietuviu tokiu .. "Ichtiandras ir Gutiera" Nera ir nebus.!!!.( In YouTube-А разве бывает другая любовь?):))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS