„Vasaros gidas“ – miestiečių rankose | kl.lt

"VASAROS GIDAS" – MIESTIEČIŲ RANKOSE

Jau penktadienį prekybos vietose pasirodys "Vasaros gidas" – atostogautojo paruoštukė su visa svarbiausia šiltojo sezono informacija. Trečiadienį leidinys buvo pristatytas uostamiestyje vykusiame forume "Vakarų galia".

Politikos, ekonomikos ir kultūros žurnalo IQ konferencijos organizatoriai pakvietė miestiečius padiskutuoti apie miesto, uosto ir pajūrio regiono perspektyvas. Ypatingas dėmesys buvo skiriamas Kinijos planuojamoms investicijoms Klaipėdoje, išorinio jūrų uosto statyboms.

Renginyje taip pat apžvelgta pasaulio ekonomikos būklė ir investicijų valdymo būdai.

Pranešimus skaitė ir diskutavo Lietuvos bei užsienio ekonomistai, politologai, verslininkai. Į renginį atskubėjo nemažas būrys žymių klaipėdiečių – miesto meras Vytautas Grubliauskas, verslininkas Antanas Bosas, tarybos narys Rimantas Taraškevičius, mero pavaduotojas Artūras Šulcas ir kiti. Forumo metu susirinkusieji turėjo galimybę pavartyti naujausią dienraščio "Klaipėda" leidinį – žurnalą "Vasaros gidas".

Jis šiandien jau pasiekė ir dienraščio prenumeratorius. Nuo rytojaus žurnalą gyventojai galės įsigyti visuose spaudos kioskuose ir prekybos centruose.

Nežinantiesiems, kur atostogauti šiltuoju metų laiku, apsispręsti padės kasmet "Klaipėdos" leidžiamas žurnalas. Jame kiekvienas ras sau aktualių skaitinių.

"Vasaros gido" veidas šįkart – Lietuvos sąžinė ir garbė – dainininkas Andrius Mamontovas. Nuoširdžiame interviu legendinis atlikėjas ir aktorius atviraus, kaip atrado sielos ramybę kelionėse ir kas jį užkrėtė šia aistra. Žurnalas skirtas ir namisėdoms, ir tiems, kurie nenustygsta vietoje bei šlovina aktyvų poilsį. "Vasaros gidas" padės apsispręsti, kaip išnaudoti tas kruopščiai kauptas atostogų savaites, kurios sutirpsta greičiau nei to norėtųsi", – sakė leidinio redaktorė Asta Dykovienė.

Skaitytojai sužinos apie tai, kad Kaune slypi rečiausia Rytų Europoje unikali sovietinių šnipų "žaisliukų" kolekcija, perskaitys apie stebuklingus šaltinius, apie tai, kur geriausia keliauti ir kokias vietas aplenkti, kokias knygas įsimesti į kelionkrepšį ar filmus pažiūrėti, jei vasara staiga sumanytų pati pasprukti trumpų atostogų.

Anot dienraščio "Klaipėda" rinkodaros projektų vadovės Ievos Jašinskienės, leidinio kaina patraukli ir prieinama visiems skaitytojams – tik 1,70 euro.

GALERIJA

  • Žurnalas „Vasaros gidas“ sudomino ir verslininką A. Bosą.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Vuka

Nuo kada zodis meras rasomas didziaja raide? :D

To n ir remigijus

Ar bent perskaitėte apie ką straipsnis, ar tik į Mero foto vėpsot apsiseilėję?

n

Toks vaizdas kad Klaipeda tapo asmeniniu mero ir libu ruporu. Liudna.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS