Vidaus reikalų ministrė Klaipėdos rajone susipažins su civilinės saugos situacija | kl.lt

VIDAUS REIKALŲ MINISTRĖ KLAIPĖDOS RAJONE SUSIPAŽINS SU CIVILINĖS SAUGOS SITUACIJA

  • 13

Vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė penktadienį lankysis Klaipėdos rajone, kur susipažins su civilinės saugos situacija.

„Savivaldybių vaidmuo ir indėlis stiprinant civilinę saugą ir viešąjį saugumą yra kertinis. Priedangų įrengimas, gyventojų švietimas civilinės saugos klausimais, parengties pareigūnų įdarbinimas, policijos pareigūnų pritraukimas – tam būtinos bendros ministerijos ir savivaldybės pastangos“, – ministerijos pranešime cituojama A. Bilotaitė.

Kaip pranešė Vidaus reikalų ministerija, Klaipėdos rajono savivaldybėje ministrė susitiks su meru Broniumi Markausku, Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato ir Klaipėdos rajono policijos komisariato, Gargždų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkais.

Vizito metu pagrindinis dėmesys bus skiriamas civilinės saugos, viešojo saugumo stiprinimui, pareigūnų pritraukimo ir ugniagesių gelbėtojų aprūpinimo klausimams. Taip pat bus apžvelgta kriminogeninė situacija rajone, regiono plėtros planai.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Anonimas

Atvažiuos ir savo gimtinės aplankyti.Ji ne klaipėdietė. Vakar, DIENOS TEMOJE,, galvojau smūgį gaus.Ir klausimai suderinti ir mokėsi kelias diena, bet nieko neišeina ir gana. Nemoka nei bendrauti nei komunikuoti, nors tu ką. Sunku bendrauti, kai reikia arba mintinai išmokti ar iš popieriuko paskaityti.

KAZYS

Važiuos lipdukus "Priedanga" klijuoti. Padaugės "saugesnių" vietų.

>>>Kas mus saugo \\\\\.../////

>de'Bilotaitadės priedangos (prietrankos),už tai pasieniečiai EXTRA ragatkėm "ginkluoti".
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS