Vietoj pievos Klaipėdoje – aikštelė | kl.lt

VIETOJ PIEVOS KLAIPĖDOJE – AIKŠTELĖ

Uostamiestyje šalia daugiabučių namų toliau platinamos arba įrengiamos naujos automobilių stovėjimo aikštelės. Statybos neseniai užvirė ir šiaurinėje Klaipėdos pusėje, Panevėžio gatvėje.

Per artėjančius trejus metus tiek pietinėje, tiek šiaurinėje Klaipėdos miesto dalyse atsiras daugiau stovėjimo vietų gyventojų mašinoms daugiabučių namų kiemuose.

Šiuo metu darbai vyksta ties Panevėžio g. 5–19 numeriais pažymėtais namais.

Čia įrengti naujas aikšteles miestui atsieis kiek daugiau nei 378 tūkst. eurų.

Jau baigiama tvarkyti ir aikštelė šalia Dzūkų g. 6-ojo namo. Darbus atlieka bendrovė "Inkomsta".

Kitąmet statybos startuos Kretingos g. 27, Liepojos g. 2. Tam prireiks dar 600 tūkst. eurų iš miesto biudžeto.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausioji specialistė Nijolė Vedeikienė teigė, kad minėti darbai vyksta pagal vasarį patvirtintą daugiabučių namų kiemų infrastruktūros gerinimo priemonių planą 2019–2021 m.

"Darbai vyksta ne tik šiaurinėje miesto pusėje, bet ir pietinėje. Dabar pradėta tvarkyti Šilutės pl. 82–88 ir Vingio g. 1 esanti įvaža, tuoj startuos darbai Liubeko g. 7–9. Kalbant apie šiaurinę dalį, statybos vyksta Panevėžio gatvėje, Dzūkų g. kiemas jau faktiškai yra užbaigtas", – vardijo specialistė.

Per šį trejų metų laikotarpį automobilių stovėjimo aikštelės bus įrengiamos arba atnaujinamos Debreceno g., Taikos pr., Laukininkų g., Vyturio g., Varpų g., Liubeko g., Vingio g., Šilutės pl., I.Simonaitytės g., Baltijos pr., Minijos g., Kalnupės g., Liepų g.

Parengti ir apšvietimo įrengimo, želdynų sutvarkymo projektai.

Darbus tam tikrose vietose vykdo skirtingi rangovai.

Šiaurinėje dalyje aikšteles įrengia bei atnaujina bendrovė "Inkomsta", pietinėje – įmonė VVARFF ir kitos.

GALERIJA

  • Vietoj pievos Klaipėdoje – aikštelė
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

REDAKCIJA!

PATRAUKIT IŠ PORTALO SUKČIU "w­w­w.C­a­s­hClub5.Com" KURIS KIEKVIENOSE DISKUSIJOSE PO STRAIPSNIAIS KIŠA TĄ SAVO ŠŪDĄ !!!

Vinys

Kada Statybininkų prospektu nustos važiuoti sunkiasvoris transportas?

Rachael Seymour

Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleRiu, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda ,,, >>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS