Vingio pasažas: dar ne visur tvarka | kl.lt

VINGIO PASAŽAS: DAR NE VISUR TVARKA

Po neseniai baigtų ilgai trukusių remonto darbų Vingio pasaže greta esančiame skvere liko šiukšlių, ant grindinio – stiklo šukės. Nors pasažo remontas ir baigtas, oficialiai objektas dar neatiduotas vertinti, todėl galbūt aplinka ir ne visai tvarkinga.

Klaipėdietis miesto savivaldybės interneto puslapyje pranešė apie problemą, esą skveras prie Vingio pasažo nėra sutvarkytas – mėtosi šiukšlės, šiukšlinės perpildytos.

Vyras aiškino, kad ties I. Simonaitytės g. 27 namu po to, kai išvežamos atliekos, ant žemės lieka daug smulkių šiukšlių, kurias vėliau vėjas išnešioja po visą pasažą.

„Vingio pasažas neseniai sutvarkytas, o ten šiukšlių tiek daug, kad baisu. Ant grindinio pilna stiklo šukių. Ar laukiama kol kas nors susižalos, ar žiemą tvarkyti nereikia, nes vis tiek apsnigs?“ – ironizavo klaipėdietis.

Vingio pasažas neseniai sutvarkytas, o ten šiukšlių tiek daug, kad baisu.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Inga Kubilienė teigė, kad apie šią problemą žino, tačiau rangovai galėjo visko nesutvarkyti dėl to, kad dar nėra įvykęs oficialus objekto perdavimas savivaldybei.

„Vingio pasažo darbai yra baigti ir apie problemą dėl atliekų žinau, ji turėjo būti išspręsta, tačiau dar nėra įvykęs oficialus objekto perdavimas, todėl galėjo būti, kad ne viskas sutvarkyta“, – sakė I. Kubilienė.

Dar anksčiau buvo gautas skundas, kad gyventojai negali naudotis įrengtais suoliukais Vingio pasaže dėl ant jų varvančio vandens tiesiai nuo stogo.

I. Kubilienė pripažino, kad suoliukai pastatyti negerai ir galbūt juos reikėtų perkelti.

„Nuvyksime į vietą ir pasižiūrėsime, kokia situacija. Jeigu taip yra iš tikrųjų, vadinasi, suoliukai pastatyti neteisingai“, – teigė skyriaus vedėja.

I. Kubilienė pabrėžė, kad trūkumai dažniausiai išryškėja tik pradėjus eksploatuoti vietą, bet šiuo atveju problemą galima nesunkiai išspręsti.

„Atkreipsime dėmesį, manau, perkelti suoliukus į kitą vietą ilgai neužtruks“, – teigė skyriaus vedėja.

GALERIJA

  • Vingio pasažas: dar ne visur tvarka
Ryčio Laurinavičiaus nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (17)

nesvarbu

bet cia tik pablevyzgoti visi o realiai nieko nesupranta tolabiau moteria cia jums ne špalli ant veido det !

Klaipeda

Tai matyt meras ir neskaito žmonių nuomonių! Jei skaitytų senai nebeliktų tokios vedėjos. Ankščiau žmones patys palikdavo postus! Būvo kažkokia moralė ir etika! Dabar tokios vedėjos tik atsirašinėja ir kaip nieko nebuvę! Fui kaip neprofesionaliai atrodo viskas:) ir meras praranda pagarbą...

Ir

Nejau meras neskaito gyventoju atsiliepimu apie viesaja tvarka ir vedejos darba .Vieni atsirasinejimai viska zino tik nieko nedaro.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS