Neringos meras nusižengė, nes balsavo dėl sprendimų, susijusių su šeimos nariais | kl.lt

NERINGOS MERAS NUSIŽENGĖ, NES BALSAVO DĖL SPRENDIMŲ, SUSIJUSIŲ SU ŠEIMOS NARIAIS

  • 8

Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK) nusprendė, kad Neringos savivaldybės meras Darius Jasaitis nesuvaldė interesų konflikto ir pažeidė Viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybinėje tarnyboje įstatymo nuostatas.

Tyrimo duomenys rodo, kad 2017-2018 m. politikas nenusišalino savivaldybės tarybos posėdžiuose svarstant 10 klausimų, susijusių su „Paslaugos Neringai“ ir Nidos kultūros ir turizmo informacijos centru „Agila“, kuriose dirbo su jo privačiais interesais susiję asmenys.

Taip pat VTEK nustatė, kad D. Jasaitis nepažeidė įstatymo reikalavimų vengti interesų konflikto, o jam kilus – nusišalinti, kai 2017-2018 m. dalyvavo savivaldybės tarybos posėdžiuose svarstant kitus tris į VTEK tyrimo apimtį patekusius, tačiau politikui interesų konflikto nesukėlusius klausimus.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Kęstutis

Jasaitis kyšininkas eilinį kartą prisidirbo. Oj, tik dabar prisidirbo, nes nieko dar nėra šis nevykėlis miestui nuveikęs.

Antanas

Jus komentatoriai heiteriai gal neskaitykit šito brudo kuri nuolat pila ant mero sitas portalelis. Nieko naujo. Tikrai meras nera sventasis, zmogus kaip ir kiti, bet uz tai uz ji ir balsavo zmones kurie palaiko ir zino kad zmogus dirba is sirdies, o ne bailiai kazkokie kurie tipo bijojo balsuot. Brieda komentuojat. Interesu konfiktas Neringoj yra neisvengiamas nes visur dirba gimines artimieji ir draugai ar pazystami.

Pranas Preila

As nesuprantu,kaip galima taip elgtis ir sedeti toliau durnas ir naglas akis tureti ir ziureti rinkejams i akis! Nesveiki Jus esate Neringos gyventojai,kad uz ji balsavote!!! Kosmaras totalus! Jis per Labas rytas,Lietuva siule Juodkrantes gyventojams gydytis,bet reiktu gydytis kas isrinkote Jasaiti i merus!!! Atsibuskite Neringos gyventojai!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS