Vyriausybės atstovų įstaigos vadove siūloma skirti D. Kerekeš | kl.lt

VYRIAUSYBĖS ATSTOVŲ ĮSTAIGOS VADOVE SIŪLOMA SKIRTI D. KEREKEŠ

  • 9

Nuolatine Vyriausybės atstovų įstaigos vadove siūloma skirti Vyriausybės atstovę Klaipėdos ir Tauragės apskrityse Daivą Kerekeš.

Ji nuo 2019 m. liepos šias pareigas eina laikinai.

Pagal Vyriausybės nutarimo projektą, kurį planuojama svarstyti šią savaitę, D.Kerekeš nuolatine vadove taptų nuo birželio 1 d.

Pagal įstatymą ministro pirmininko teikimu Vyriausybės atstovų įstaigos vadovu Vyriausybė skiria vieną iš pareigas einančių Vyriausybės atstovų.

Ekonomisto ir matematikos dėstytojo išsilavinimą turinti D.Kerekeš Vyriausybės atstovo pareigas eina nuo 2011 m., o Vyriausybės atstovo Klaipėdos apskrityje tarnyboje pradėjo dirbti 1999-aisiais.

Iki tol ji dirbo Klaipėdos apskrities viršininko administracijoje.

2019 m. liepą įsigaliojo Seimo patvirtinta Vyriausybės atstovų apskrityse pertvarka, tuomet dešimt Vyriausybės atstovų apskrityse tarnybų reorganizuotos į vieną Vyriausybės atstovų įstaigą. Pačių atstovų sumažinta perpus – nuo buvusių dešimties iki penkių, kiekvienam priskiriant po dvi apskritis.

Pagrindinė Vyriausybės atstovo funkcija – prižiūrėti, ar savivaldybės laikosi Konstitucijos, įstatymų ir ar vykdo Vyriausybės sprendimus.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Klaipėdietė

Vyriausybės atstovų tarnyba - tai mokesčių mokėtojų pinigų švaistymas. Ši tarnyba neduoda jokios naudos, o tik poniutei sukuriama šilta vietelė. Absoliutus NULIS.

Arvydui

Ne pareigybė nevykdo o pareigybę atliekanti ponia nedirba. Pasiskaitykit jų e.puslapį ir nuostatas, daug naujo susžinosit:D) Sužinosit ir kad nuveiktų darbų nėra. Nu nebent tokių kuriuos sulyginsi su istorija ,,kaip sudegė degtukas":D)

Kai Vyriausybės atstove

buvo gerbiama Kristina Vintilaitė ,tai jautėsi , kad reikalinga ir dirba žmogus . Argi Klaipėdos miesto savivaldybėje viskas gerai ,kad nesigirdi jokių pastabų iš Vyriausybės atstovės ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS