Žiūrovus pavergė klaipėdiečio E. Kerpės talentas | kl.lt

ŽIŪROVUS PAVERGĖ KLAIPĖDIEČIO E. KERPĖS TALENTAS

Pasaulį savo išskirtiniais gebėjimais ne kartą nustebinęs klaipėdietis Edgaras Kerpė pelnė ir lietuvių simpatijas. Šokėjas tapo projekto "Lietuvos talentai" nugalėtoju.

10 tūkst. eurų – tokį prizą susižėrė devyniolikmetis E. Kerpė, išplėšęs pirmąją vietą.

Superfinale su klaipėdiečiu kovojo dvylika dalyvių.

Jo žodžiais, didžiausias laimėjimas yra tai, kad veikiausiai pirmą kartą šio projekto istorijoje talentingiausiu lietuviu buvo pripažintas būtent šokėjas.

Ir sustoti ties šią pergale jaunuolis nežada.

"Tai tikrai nėra pats aukščiausias taškas. Dar turiu ko siekti. Dabar bandau persiorientuoti į kitą šokių sferą: nuo IDO varžybų į šokėjų kovas", – sakė pašnekovas.

Dienraštis jau anksčiau rašė apie jauną klaipėdietį, net tris kartus tapusį gatvės šokių pasaulio čempionu.

Karjerą E. Kerpė pradėjo uostamiestyje būdamas aštuonerių, iš pradžių treniravosi vienas žiūrėdamas vaizdo įrašus internete, vėliau išbandė savo jėgas Klaipėdos šokių studijoje "Intrus".

Padedant šokių treneriui Mindaugui Lekauskui, vaikinui pavyko iškovoti apie šimtą taurių ir medalių užsienio konkursuose.

2016 m. rugsėjį jis įkūrė savo gatvės šokių studiją "Soul Vibe Fam", kur vedė treniruotes vaikams ir iki šiol moko jaunąją kartą, keliauja ir dalyvauja šokių kovose, varžybose Lietuvoje ir už jos ribų.

Nuo 2017 m. rudenio jis pradėjo vesti pamokas Dainiaus Žebrausko ANT šokių studijoje Vilniuje.

Teigiama, kad E. Kerpė nėra vieno plano šokėjas – daug treniruojasi tobulindamas savo technikas Popping, House, Bboying, Locking stiliuose, jam nesvetima ir šiuolaikinio šokio kultūra.

Aišku viena – tai įvairiapusė asmenybė, siekianti aukštumų ir norinti išreikšti save bei dalytis savo žiniomis su kitais.

E. Kerpė įsitikinęs, kad tobulėjimui ribų nėra, todėl ir pats nenustoja mokytis.

Dabar klaipėdietis gyvena ir dirba sostinėje, kur, jo žodžiais, yra daugiau galimybių save realizuoti.

GALERIJA

  • Žiūrovus pavergė klaipėdiečio E. Kerpės talentas
Asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS