Žmonių gerumas šildė vargingas šeimas | kl.lt

ŽMONIŲ GERUMAS ŠILDĖ VARGINGAS ŠEIMAS

Geradarių dosnumas sujaudino socialinės akcijos "Mano miestas – mano šeima" organizatorius ir pagalbininkus.

Į prašymą paremti vargingai gyvenančias daugiavaikes šeimas atsiliepė ir miesto verslininkai, ir geraširdžiai pensininkai. Pastarieji, nors ir patys sunkiai verčiasi, nešykštėjo pasidalyti geru su vaikus auginančiomis šeimomis.

Viena moteris ne tik prikrovė kelis maišus drabužių, bet dar pridėjo ir kibirų bei kirvuką. Amerikiečių medicininės kompanijos "Abbott" padaliniai iš visos Lietuvos taip pat suvežė dovanėles.

Akcijos rėmėjų ir dalyvių dėka Kalėdos buvo sotesnės ir džiaugsmingesnės daugiau kaip 300 vaikų iš sunkiai gyvenančių šeimų.

Viešosios įstaigos "Ekovalstybė" projektų organizatorė Rūta Viršilienė pasidžiaugė sumanymo sėkme. Sulaukta 160 didelių dovanų: baldų, kompiuterių, šaldytuvų, televizorių, taip pat daugybės mažų šventinių lauknešėlių.

Žmonės sunešė tiek daug žaislų, dailiai supakuotų drabužių, sauskelnių ir kitų smulkmenų, tad gerumo akcija dar tęsis ir sausio mėnesį, kol visos dovanos pasieks adresatus.

Visiems padėjusiems dar kartą padėkota vakar per baigiamąjį koncertą Teatro aikštėje. Mino, Milana, Wika, Valdas, grupės "Yva", "Patruliai", "Blogos mergaitės" projektas "South Express" kvietė miestiečius linksmintis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS