Aliarmas Klaipėdoje: gautas pranešimas apie šūvius | kl.lt

ALIARMAS KLAIPĖDOJE: GAUTAS PRANEŠIMAS APIE ŠŪVIUS

  • 10

Klaipėdoje policija gavo pranešimą apie šūvius, iš vyro paimtas teisėtai turėtas ginklas.

Pareigūnai sekmadienį 15 minučių po vidurnakčio gavo pranešimą, kad šaudo Jūros gatvėje, nurodo Policijos departamentas.

Į įvykio vietą atvykus policijos pareigūnams, 1968 metais gimęs vyras paaiškino, kad prie daugiabučio namo laiptinės nepažįstami asmenys jam grasino, todėl jis iš teisėtai laikomo pistoleto iššovė vieną kartą į viršų.

Įvykio metu žmonės nesužaloti. Vyras po apklausos paleistas. Ginklas paimtas.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Lapkis

Ginklas paimtas kol vyksta tyrimas. Pagal įstatymą negalima turėti ginklo, jeigu asmeniui yra vykdomas tyrimas. Ginklą gali turėti tik nepriekaištingos reputacijos asmuo. Asmuo GALIMAI pažeidė ginklų kontrolės įstatymą ir nepatenka į "nepriekaištingos reputacijos asmens" apibrėžimą, t.y. nebegali turėti ginklo pagal įstatymą kol vykdomas tyrimas. Išsiaiškins aplinkybes, jeigu viskas buvo teisėtai ir neperžengtos būtinosios ginties ribos - tyrimas nutrauktas ir ginklas grąžintas. Chuliganai turėtų būti baudžiami ir sakyti ačiū ginklo turėtojui, kad viską darė pagal BG įstatymą, o ne pirmas šūvis į užpuoliką. Kokia bebūtų gyvybė - narkomano, žudiko ar šuniuko - ji brangesnė už mirtį. Kas čia neaišku?

Piletis

Kad apginti savo sveikata ir gyvibe,reike nesiuoti ant savo peciu pareigunu.Apgins 90 procentui. Amerikoj yra 2 konstitucijos pataisa,seimunams reike priimtipanasi.

Nesupranru

Tai gaunasi reikia buti sumustam ar nuzudytum ir bus maziau problemu nei apsiginsi, taip amurica mylim bet pavyzdi is jos neimam
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS