BMW vairuotojui – šaltas dušas: automobilį apmėtė akmenimis | kl.lt

BMW VAIRUOTOJUI – ŠALTAS DUŠAS: AUTOMOBILĮ APMĖTĖ AKMENIMIS

Atšilus orams pajūryje aktyviau ėmė reikštis chuliganai. Antradienio rytą Antrojoje Melnragėje vaikštinėję žmonės pastebėjo sumaitotą svetimą BMW.

Suknežintas automobilis aptiktas šalia neįgaliųjų paplūdimio esančioje aikštelėje.

Atvykę policijos pareigūnai mašinos viduje rado akmenų, kuriais vandalai išdaužė BMW langus, pradurtos ir padangos.  

Pirminiais duomenimis, automobilis buvo paliktas pirmadienio vakarą. Apie chuliganizmo atvejį policijai pranešė praeivis.

Įvykio vietoje šiuo metu dirba policijos pareigūnai, šie susisiekė su transporto priemonės savininku.

Neįgaliųjų paplūdimo aikštelė – nesaugi, vakarais čia renkasi jaunimas, vartoja alkoholį, narkotikus, o apsvaigę ima smagintis. Todėl palikti transporto priemonę tokioje atokioje vietoje nakčiai nepatariama.  

Prasidėjus šiltajam sezonui kasmet padaugėja iškvietimų, susijusių su vagystėmis, vandalizmu paplūdimių prieigose. Neretai nukenčia ir pliažų inventorius, ir poilsiautojų turtas.

GALERIJA

  • BMW vairuotojui – šaltas dušas: automobilį apmėtė akmenimis
Skaitytojo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (29)

Piktas

"...Neįgaliųjų paplūdimo aikštelė – nesaugi, vakarais čia renkasi jaunimas, vartoja alkoholį, narkotikus, o apsvaigę ima smagintis..." Tai ka, belieka konstatuoti faktus?! Kodel narkomanu nevaiko ir nesodina? Palaida bala.

Šiaip

30 metų nepriklausomybės ir patriotiškumo išauklėti Lietuvos ateitis. JEIGU tiksliau, vok, plėšk, griauk, nuodyk, viskas įskaičiuota.

80proc

bmv savininku savotiski ligoniai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS