Bus teisiamas pusę kilogramo amfetamino paštu atsisiuntęs Palangos gyventojas | kl.lt

BUS TEISIAMAS PUSĘ KILOGRAMO AMFETAMINO PAŠTU ATSISIUNTĘS PALANGOS GYVENTOJAS

  • 2

Teismui perduota baudžiamoji byla, kurioje kaltinimai kontrabanda ir neteisėtu disponavimu narkotinėmis medžiagomis yra pateikti Palangoje gyvenančiam jaunam vyrui, pirmadienį pranešė Klaipėdos apygardos prokuratūra.

Pasak prokuratūros, ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad 27 metų palangiškis iš Nyderlandų atsisiuntė daugiau nei pusę kilogramo amfetamino, už kurį atsiskaitė bitkoinais.

Į Lietuvą atvykusią siuntą sulaikė Vilniaus teritorinės muitinės pašto posto darbuotojai, kilus įtarimams, kad joje gali būti narkotikų.

Vėliau nustatyta, kad siekdamas nuslėpti savo gyvenamąją vietą vyras narkotikus užsisakė į socialinį būstą, kuriame tuo metu niekas negyveno, tačiau pareigūnams vis tiek pavyko nustatyti jo tapatybę.

Atlikus kratą įtariamojo namuose taip pat buvo rastas nedidelis kiekis ir kitos psichotropinės medžiagos, kaltinimas dėl šio nusikaltimo taip pat įtrauktas į bylą.

Baudžiamąją bylą nagrinės Klaipėdos apygardos teismas.

Jei vyro kaltė bus įrodyta teisme, už kontrabandą jam gresia laisvės atėmimas nuo trejų iki dešimties metų, o už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti jis gali būti baudžiamas bauda, areštu arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Marija

Tokius į kalėjimą sodint 10m.ir viskas bus gerai,nes kitaip nieko nebus.

Pranas Pričkus

Man valstybė leidžia įsigyti mažą dozę, tai reiškia kažkas turi turėti ir didesnę dozę? Taip kontrabandinių nereikia, lai gamina ir toliau savi. Geras stogas buvo, gal kažkiek ir liko, Kauno apskr. vyriausių vyriausias policijos komisaras Darius Žukauskas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS