Butą norėjęs išsinuomoti klaipėdietis neteko pervesto avanso | kl.lt

BUTĄ NORĖJĘS IŠSINUOMOTI KLAIPĖDIETIS NETEKO PERVESTO AVANSO

Klaipėdiečiui nepasisekė nei išsinuomoti buto, nei atgauti sumokėto avanso.

1979 m. gimęs vyras pirmadienį kreipėsi į Klaipėdos miesto policijos komisariatą. Jis pranešė, kad kovo 18-ąją, ketindamas išsinuomoti butą, į nurodytą sąskaitą pervedė avansą – 250 eurų. Tačiau butas pareiškėjui nebuvo išnuomotas, susisiekti su jį išnuomoti siūliusiu asmeniu nepavyksta. Klaipėdos apskrities policija pradėjo tyrimą dėl sukčiavimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Amžinojo aferizmo tema

Nuomininkai neretai būna aferizmo virtuozai, perėmę patirtį dar iš tų laikų, kai tie, kurių smarvė baisi, kurie nieko nedirba, o tik kokį vamzdį įsikandę ką nors dūdauja ar kai kokia baisi kaip karas visų nudėvėta mergiotė pasiskelbia "artiste" ir iš arčiau vienoje vietoje negali jos rodyti - turim juk tokių iki šiol, komodų visokių pasiskelbusių daininkemis ir t.t. - taip, tokiems kilnotis būtina ir visur, kur tik kada gėrė, vėmė ir kitaip darkėsi protarpiais dar ir bilietus paplatindami, jo, tokiems podugnėms dabar užrašoma biografijose ne kad senelis ar promočiutė buvo visuomenės dugne, ne - tie amžinieji nabagai forminami kartu su garbės lentomis ir visa kita - bet kad smarvė vis viena eina. O ir žmonės atsimena, kad koks nors prašalaitis su piktybiniais polinkiais kenkėja visuomenės ir kampininkas valandai ar dviem - dabar apsiforminę jo palikuonys neva kaip buvusieji savininkai. Ko savininkai? To vėmalo, kur pasidergęs protėvis kur nors paliko ir neatidirbo už nakvynės paslaugas?

Suviliotas

Atrodo vyras jau metuose, o mastymas kaip darzelinuko...

Anonimas

Niekada negalima mokėti avansu,nenori bendradarbiauti be avanso, nereikia.Atsiras žmonių kurie ir be avanso išnomuos,kada bus pasirašyta nuomos sutartis tada mokėk.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS