Darbingas ketvirtadienis pareigūnams: nubaudė pažeidėjus, sugavo ieškotą asmenį | kl.lt

DARBINGAS KETVIRTADIENIS PAREIGŪNAMS: NUBAUDĖ PAŽEIDĖJUS, SUGAVO IEŠKOTĄ ASMENĮ

  • 1

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai bendradarbiaudami su Jūrų uosto policijos pareigūnais vykdė prevencinę priemonę ir tikrino, ar vairuotojai važiuodami per jas elgiasi saugiai. Šio patikrinimo metu policijos pareigūnai užfiksavo kelis pažeidimus.

Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informuoja, kad priemonė buvo vykdoma prie geležinkelio pervažos Stadiono gatvėje.

Policijos pareigūnai primena, kad vaikščioti bėgiais, kirsti juos neleistinose vietose draudžiama, todėl buvo stebima, ar žmonės elgiasi saugiai.

Šios prevencinės priemonės metu nustatyti penki pažeidimai: keturi pėstieji ėjo per geležinkelį draudžiamose vietose. Už tai numatoma bauda nuo 60 iki 140 eurų. Šiandien užfiksuoti pažeidėjai taisykles pažeidė pirmą kartą, todėl sumokėti turės po 30 eurų – pusę minimalios baudos.

Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Nubaustas ir vienas automobilio vairuotojas, kuris nesegėjo saugos diržo ir neleistinai naudojosi mobiliuoju telefonu.

Policijos pareigūnai per priemonę sulaikė ir vieną policijos ieškotą asmenį. 1981 m. gimusio vyro pareigūnai ieškojo dėl anksčiau įvykdytos vagystės ir pasirodymo neblaiviam viešoje vietoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Kroksul

keistojo ketvirtadienio kronikos

SUSIJUSIOS NAUJIENOS