Dviratininkas pagrobė telefoną | kl.lt

DVIRATININKAS PAGROBĖ TELEFONĄ

Uostamiestyje šeštadienį veikė vagys ir vandalai. Ilgapirščiai pasisavino piniginę, rūbus, telefoną, kompiuterį. Du klaipėdiečiai rado subadytas automobilių padangas.

Į uostamiesčio policiją kreipėsi 37 metų klaipėdietis. Vyras pranešė, kad iš kambaryje buvusio kelioninio krepšio dingo piniginė, pūkinė striukė, rūbai.

Klaipėdiečio nuomojamas būstas yra pirmame aukšte, Nemuno gatvėje. Vagys į kambarį pateko per pravirą langą. Nukentėjusysis nuostolius įvertino 380 eurų.

Vagies auka tapo ir 36 metų Kaliningrado (Karaliaučiaus) gyventojas. Vyras pranešė, kad šeštadienį apie 11 val., einant ties Paryžiaus Komunos 8 namu, pro šalį važiavęs dviratininkas iš rankų išplėšė telefoną ir nuvažiavo.

Vagis važiavo Taikos prospekto link. Nukentėjusysis žalą įvertino 500 eurų.

Apie kompiuterio vagystę pranešė 47 metų moteris. Klaipėdietė nurodę, kad jis dingo iš namų J.Janonio gatvėje. Kompiuteris rastas lombarde. Aiškinamasi, kas jį buvo pavogę.

Į policiją kreipėsi ir kosmetikos parduotuvės „Eurokos“, esančios Laukininkų gatvėje, atstovai. Jie pranešė, kad prieš savaitę po dviejų merginų apsilankymo dingo prekių už 163 eurus. Vagystė pastebėta, peržiūrėjus vaizdo stebėjimo kamerų įrašus.

Nemalonumų savaitgalį neišvengė ir Kuosų gatvės 16 namo gyventojai. Šeštadienį jie rado supjaustytas automobilių padangas. Mašinos „Citroen C2“ buvo suniokotos visos keturios, o „Audi A4“ – dvi.

Uostamiesčio policijos pareigūnai skubėjo gesinti ir šeimyninių konfliktų. Tokie atvejai buvo du. Smurtavo neblaivūs vyrai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS