Girti vairuotojai Klaipėdos apskrityje: kelionė baigėsi griovyje | kl.lt

GIRTI VAIRUOTOJAI KLAIPĖDOS APSKRITYJE: KELIONĖ BAIGĖSI GRIOVYJE

  • 1

Trečiadienį Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informavo net apie keturis vairuotojus, kurie prie transporto vairo nusprendė sėsti išgėrę.

Labiausiai nepasisekė Skuodo rajono, Šliktinės kaime važiavusiam vairuotojui. Patikslintais Klaipėdos apskrities VPK duomenimis, apie 12.50 val. vyras (gim. 1989 m.) nesuvaldė automobilio „Audi A4“ ir nuvažiavo į pakelės griovį. Po to vairuoti automobilį perdavė vyrui (gim. 1975 m.), kuris bandė išvažiuoti į gatvę, tačiau dėl stataus pakelės griovio šlaito to padaryti nepavyko.

Atvykę policijos pareigūnai abiems vairuotojams patikrino girtumą. Pasirodo, kad 31 metų vyrui nustatytas 1,51 prom. girtumas, o jo draugui, bandžiusiam padėti išvažiuoti iš griovio, nustatytas 3,34 prom. girtumas, o tai jau yra sunkus girtumo laipsnis.

Rugsėjo 6 d. dar vienas girtas vairuotojas sugautas Plungės rajone, Plateliuose. 

Apie 12.10 val. sustabdytas automobilio „Land Rover“ vairuotojas (gim. 1965 m.). Šiam vyrui nustatytas 2,45 prom. girtumas.

Klaipėdos apskrities VPK informuoja, kad apie 17.57 val. Kretingoje, Geležinkelio gatvėje, policijos pareigūnams sustabdžius automobilį „Mercedes Benz“, jo vairuotojui (gim. 1972 m.) nustatytas 2,63 prom. girtumas.

Rugsėjo 7 d. apie 1 val. 28 min. girtas vairuotojas sustabdytas ir Palangoje, Šventosios g. „Nissan Almera“ vairuotojui (gim. 1996 m.) nustatytas 2,07 prom. girtumas. Be to, šis vyras neturėjo teisės vairuoti transporto priemonę.

Dėl šių įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl vairavimo išgėrus.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

tokia pat naujiena antra kart vyksta per savaite, kosmaras kazkoks

SUSIJUSIOS NAUJIENOS