Į sukčių pinkles pakliuvo 94-erių klaipėdietė: atidavė pinigus atėjusiam nepažįstamajam | kl.lt

Į SUKČIŲ PINKLES PAKLIUVO 94-ERIŲ KLAIPĖDIETĖ: ATIDAVĖ PINIGUS ATĖJUSIAM NEPAŽĮSTAMAJAM

  • 10

Klaipėdos gyventojus apgavo sukčiai, iš jų išvilioti daugiau kaip 22 tūkst. eurų, šeštadienį pranešė policija.

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, penktadienį pareigūnams pranešta, jog apie 17 val., gavęs trumpąją žinutę ir paspaudęs nuorodą, pranešėjas neteko 21800 eurų. Pradėtas sukčiavimo tyrimas.

Apie 15 val. nuo sukčių nukentėjo 94-erių klaipėdietė. Uostamiesčio policijoje gautas moters pranešimas, kad Klaipėdoje, Poilsio gatvėje telefonu paskambinęs vyras, prisistatęs visuomenės komisijos pirmininku, paprašė suskaičiuoti namuose turimus pinigus. Netrukus į namus užsukęs nepažįstamas vyras paėmė 750 eurų ir pasišalino.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Gal \\\\\.../////

"jaunikiu" prisistatė,o meilė akla.

problema ne patiklumas o

a tai ka policininkai turi neribota valdzia..... bauduvos teritorijoj 30m diena is dienos buvo diegiama ka vos prisidengi skuduru panasiu i uniforma ar pamojuoji popieriaus lapu su antspaudu panasiu policijos tau iskart turi paklust zemai nusilenkt nusizemint ir nepriestaraust nes priesingu atveju juodas bananas i....islauztos rankos ir nosim i bala...a jei da biski tai arestas bauda teismas atvesdinimas ir iskart krata izoliatorius turto arestas ir kalejimas ilgiems metams.. drausk bausk kirsink provokuok apmokestink ....juk tai musu mentu geroves valstybes pagrindas

Labai gaila

Kaip tai nutinko, kad nebelikę Lietuvoje dorų, sąžiningų kaimynų, giminių,kurie garbaus amžiaus žmones, nesinaudojančius internetu, neskaitančius žinių perspėtų dėl tykančių pavojų, kad su niekuom jie neprivalo dalytis apie turimas santaupas, vagys prisistatyt gali kuom tik nori, minėt pavardes, vardus, įstaigų pavadinimus. Labai gaila garbaus amžiaus žmonių nustumtų į užribį...Nebūkime jiems abejingi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS