Įžūlumo viršūnė: darbo metu urėdas sumedžiojo bebrą | kl.lt

ĮŽŪLUMO VIRŠŪNĖ: DARBO METU URĖDAS SUMEDŽIOJO BEBRĄ

  • 18

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai ketvirtadienį apie 17 val. gavo pranešimą, kad prie kaimo turizmo sodybos, Pagėgių sav., Stoniškių sen., Rukų k., girdisi šūviai, galimai brakonieriaujama.

Atvykus policijos pareigūnams į nurodytą vietovę, pastebėtas miško keliuku važiuojantis Valstybės miškų urėdijos Pagėgių padalinio tarnybinis automobilis „Toyota Hillux“. 

Transporto priemonę darbo metu vairavo uniformuotas miškų urėdas. 1965 m. gimęs vairuotojas buvo blaivus.  

Sustabdžius automobilį paaiškėjo, kad asmuo vežėsi medžioklinį lygiavamzdį šautuvą, išardytą dėkle, kuris laikomas legaliai bei šešis šaudmenis. Bagažinėje buvo du medžiokliniai šunys ir sumedžiotas bebras.

Dėl įvykio pradėtas tyrimas, kurį atliks Aplinkos apsaugos agentūra.

 

GALERIJA

  • Įžūlumo viršūnė: darbo metu urėdas sumedžiojo bebrą
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Algys

Gerai daro kad saudo bebrus,jie miskus pelkem baigia paversti!

labas

Visi pikti, tos pacios valdzios supriesinti. O tokie portalai tik tokiomis apsudiskomis naujienomis ir gyvi. Lietuva pasidare teiseju krastas. Gaila, kad tapo normalu smeisti be jokios atsakomybes. Gal kada tapsime ir vel zmonemis, o ne piltais sunimis.

Ovidijus

O siaip cia jau kisasi aukstoji politika, lietuvos pedofilu valdzia siekia isnaikinti uredijas, ir padaryti viena, bendra generalina uredija, nes taip patogiau kirsti miskus, del to jau ir prasideda uredu persekijimas, ir kabinejimasis prie nieku
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS