Avarija Klaipėdoje: kaktomušą lėmė promilės? | kl.lt

AVARIJA KLAIPĖDOJE: KAKTOMUŠĄ LĖMĖ PROMILĖS?

Liepų gatvėje susidūrė du automobiliai. Vėliau paaiškėjo, kad įvykio kaltininkas ne tik buvo sunkiai apgirtęs, bet ir automobilį vairavo neturėdamas vairuotojo pažymėjimo. Pareigūnai šiemet sustabdė per pusšimtį vairuotojų, neturėjusių vairuotojo pažymėjimo.

Klaipėdos policijos komisariato pareigūnų duomenimis, sekmadienį, apie 21 val., Liepų gatvėje susidūrė automobiliai „VW Passat“ ir „Mazda“.

33-ejų vyras, vairuodamas automobilį „Mazda“, važiavo priešprieša ir trenkėsi į „VW Passat“. Eismo įvykio kaltininkui nustatytas sunkus girtumas – 2,42 promilės.

Pasak Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausiosios specialistės Astos Kažukauskienės, išsiaiškinta, kad vyras neturi teisės vairuoti automobilio – neturi vairuotojo pažymėjimo.

Eismo įvykio aplinkybės tikslinamos ir pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo neblaiviam ir neturint teisės vairuoti.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos informacijos analizės skyriaus duomenimis, per šiuos metus mieste dėl transporto priemonės vairavimo, neturint teisės vairuoti, nesilaikant vairuotojui taikomų apribojimų ar pasibaigus vairuotojo pažymėjimo galiojimo laikui, yra surašyti 52 administracinio nusižengimo protokolai.

Tokiems asmenims gresia bauda nuo 300 iki 450 eurų.

Gairės: avarija LT, susidūrė automobiliai, girtas vairuotojas, avarija Klaipėdoje, neturi teisės vairuoti
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

XM

O kur problema, kad neturėjo vairuotojo pažymėjimo? Jei praradęs ar neigijęs teisės vairuoti, tada negerai, o vairuotojo pažymėjimą grįš namo ir pasiims. Skaitykite ką rašote, profesoriai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS