Klaipėdietė bus teisiama dėl pelnymosi iš prostitucijos | kl.lt

KLAIPĖDIETĖ BUS TEISIAMA DĖL PELNYMOSI IŠ PROSTITUCIJOS

  • 13

30-metė klaipėdietė bus teisiama dėl pelnymosi iš prostitucijos – moteris buvo įkūrusi saloną, teikiantį masažus su lytinės aistros tenkinimo paslaugomis.

Kaip trečiadienį pranešė prokuratūra, manoma, kad teikti minėtas paslaugas ji įkalbėjo 2001 metais gimusią merginą. Jai klientų kaltinamoji ieškodavo per populiariuose skelbimų portaluose paskelbtus skelbimus.

Remiantis tyrimo metu surinktais duomenimis, kaltinamoji buvo atsakinga už minėtų skelbimų paskelbimą, tokių paslaugų apmokėjimą ir kt. Įtariama, kad šia nusikalstama veika moteris galėjo užsiimti daugiau nei metus.

Kaltinamajai skirtas laikinas nuosavybės teisių apribojimas 1 tūkst. 420 eurų, galimai gautų iš nusikalstamos veikos.

Už pelnymąsi iš kito asmens prostitucijos asmuo gali būti baudžiamas laisvės atėmimu iki šešerių metų.

Baudžiamoji byla perduota nagrinėti Klaipėdos apylinkės teismo Klaipėdos miesto rūmams.

Ikiteisminį tyrimą šioje byloje atliko Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai. Bylą teismui perdavė Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras Ruslanas Ušinskas.

Prokuratūra pažymi, kad už vertimąsi prostitucija arba naudojimąsi jos paslaugomis už atlygį gresia bauda nuo 90 iki 140 eurų, jei pažeidimas padaromas pakartotinai, bauda gali išaugti iki 300 eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Henrikas

Uzuot kovoje su laisvo elgesio moterimis geriau pakeisime poziuri i ši reiškinį. Ir viskas.

Siaubas

Pagrindinis klausimas kaip atskirti prostitutė nuo neprastitutės?

Siaubas

Už gatvine prostitucija yra baudžiamoji atsakomybė. Gerai. Aišku. Už politikinė ar valstybinių pareigūnų prostitucija yra baudžiamoji atsakomybė? Ir kas sprendžia kas yra prostetutė o kas ne? Prokuratūra ir teisėjai? Niekada nebendravo su moterimis? Bandau suprasti, kokia nusikaltimą padare jaunas mergaitės?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS