Klaipėdietis iš neblaivaus vairuotojo paėmė raktelius ir perdavė pažeidėją policijai | kl.lt

KLAIPĖDIETIS IŠ NEBLAIVAUS VAIRUOTOJO PAĖMĖ RAKTELIUS IR PERDAVĖ PAŽEIDĖJĄ POLICIJAI

Pilietiškas klaipėdietis iš neblaivaus vairuotojo paėmė automobilio užvedimo raktelius ir iškvietęs policiją pažeidėją perdavė pareigūnams.

Trečiadienio pavakarę, apie 16.35 val., Poilsio gatvėje automobiliu važiavęs vyras pamatė, kad automobilis „Volkswagen“ įtartinai manevruoja, atsitrenkė į šaligatvį ir sustojo.

Kaip BNS informavo Klaipėdos apskrities policija, įtaręs, kad vairuotojas gali būti neblaivus, asmuo sustojo, priėjo prie pažeidėjo mašinos, ištraukė užvedimo raktelius ir iškvietė pareigūnus.

Atvykę policininkai 68 metų vairuotojui nustatė 1,84 promilių neblaivumą. Vyras buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Už vairavimą išgėrus jam gresia baudžiamoji atsakomybė.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Gatveje,

ties musu sklypais,kas vakara stato automobilius netolimo daugiabucio gyventojai. Daznai net ivazas uzstato. Geria pastate,automobiliuose irgi kas vakara! Tai ka - is ju raktelius atimineti!? Kas ir kam tokia teise suteike!? Dziaugiames,kad buteliu nedauzo,o tiesiog ant vejos sudeda. Ant nuoruku bent nesusipjaustysi.

Jis

Skundikas, o skundikų niekas nemėgsta.

Anonimas

čia dar klausimas - ar galėjo tas žmogus taip savivaldžiauti. Tą daryti gali tik tam tikros įstaigos. Reikia tik gero advokato ir tas pirmūnas bus patrauktas atsakomybėn.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS