Klaipėdoje grafičiais išpaišyta traukinių garsą slopinanti sienelė | kl.lt

KLAIPĖDOJE GRAFIČIAIS IŠPAIŠYTA TRAUKINIŲ GARSĄ SLOPINANTI SIENELĖ

  • 6

Klaipėdoje grafičiais išpaišyta traukinių garsą slopinanti sienelė, policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities policija, antradienį, apie 9 val., užregistruotas pranešimas, jame nurodoma, kad Klaipėdoje, Geležinkelio gatvėje, iš chuliganiškų paskatų, grafičiais yra išpaišytos traukinių garsą slopinančios sienelės ir jų sutvirtinimo metalinės kolonos.

Taip pat nupjauta dalis aplink kolonas augusių vijoklinių medelių, yra dingęs ties Malūnininkų ir Stadiono gatvių sankryža buvęs sferinis veidrodis.

Žala tikslinama, pradėtas tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

GGG

Tai kaip neterlios...visos policijos pajėgos skirtos vairuotojams bausti...

Manau

Tas yra juodų padugnių “menas” kartu su repu…

Klpd.

jeigu jau ant traukinių garsą slopinančių sienelių negalima daryt grafičių tai kur tada galima? Žinoma šituos terliojimus negalima vadint grafičiais,čia ,,bomberiai parinasi" (Bomberiai tai tie kurie nepakenčia švarių pastatų, erdvių ir pan. vietų, terlioja beprasmiais bjauriais rašinėjimais - jiems fobija tokia..)Rytų Berlyno visas centras subjaurotas ryškių spalvų grafičiais ir ką ? NIEKO. Klaipėdoje iki dabar visi atsimena gražius grafičius Laukininkų g daugiaaukščių galuose. Ir buvo gražu. Tiko. Bet miesto valdžia stojo piestu ir vieningai pasmerkus liepė pašalinti :D) Tuometinė konslibų taryba. Ir visų pirma, ,,atsistojęs į trečią poziciją":D) šiemetinis Klaipėdos Garbės pilietis V.Čiapas :D) Taip kad su tokiom mozonėm reikėtų kovoti tik kitu sprendimu - leidimu tikriems grafitininkams ten kurti. Kad visi matytu kas iš tikrųjų yra Grafitis. Ir kad mūsų uostamiestyje atsirastų savas menininkas Banksy (jo kad ir mažiausi darbai kainuoja milijonus - galit pagoglint..:D)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS