Klaipėdoje ilgapirščiai ne tik plėšė, bet ir smurtavo | kl.lt

KLAIPĖDOJE ILGAPIRŠČIAI NE TIK PLĖŠĖ, BET IR SMURTAVO

Klaipėdoje penktadienį siautė vagys. Ilgapirščiai ne tik plėšė, bet ir smurtavo.

Penktadienį paryčiais, 5 val. 43 min., Klaipėdoje užpultas, sumuštas ir apvogtas 21-erių vyras.

Du nepažįstami asmenys vyrą užpuolė iš pasalų, pargriovė ant žemės, reikalavo atiduoti pinigus. Šiam pasipriešinus užpuolikai į darbą paleido kumščius.

Vyrui sužalotas veidas.

Iš nukentėjusiojo kišenės jie ištraukė piniginę ir nugvelbę pustrečio šimto eurų paspruko.

Policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Penktadienio vakarą plėšimu pasibaigęs konfliktas įvyko ir Taikos prospekte veikiančiame bare.

18 val. 41 min. į policijos pareigūnus kreipėsi 21-erių vyras, kuris tikino, kad bare jį sumušė ir apšvarino du vyrai. Iš nukentėjusiojo užpuolikai pavogė 25 eurus. Pradėtas tyrimas dėl plėšimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Pagausim patys

Stebint paskutinius įvykius, panašu kad policija tikrai neveiksni. Iš braižo pagrinde siaučia tie patya degradai ir niekas nieko negaudo.

Policijos tolerancija

Tuos išgamas pavežėt iki kaimo karklyno gerai atidubasint ir palikt kol išsigydys, kol grįš iki miesto, miestiečiai ramiai vaikštinės kur nori ir kada nori. Išgamos ima viršų ir rodo policijai, kad jie nebaudžiam, nenugalimi. Policija užimta vairuotojų eismo pažeidimais, greičio viršijimu, nes tai daryti paprasta ir neša pinigus. Kaip kitaip suprast, jei kiekvieną savaitę vyksta plėšimai, vagystės, muštynės policijos komisariato pašonėje; P.Komunos, Taikos pr., Rumpiškės, Ryšininkų gatvėse. Kas per sudėtigumas šio rajono, keli bendrabučiai...

Anonimas

Čia , matyt, selo gerbėjai. Nes, kaip įrodė mokslininkai, toks nesvietiškas bumčikų garsas kaip ant mielių augina agresyvumą
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS