Klaipėdoje policija ieško mergaitę partrenkusio automobilio vairuotojo | kl.lt

KLAIPĖDOJE POLICIJA IEŠKO MERGAITĘ PARTRENKUSIO AUTOMOBILIO VAIRUOTOJO

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariatas penktadienį kreipėsi pagalbos, prašydamas padėti surasti eismo nelaimę sukėlusį ir iš įvykio vietos pasišalinusį vairuotoją.

Apie 7.11 val. Statybininkų prospekto ir I. Simonaitytės gatvių sankryžoje, šviesoforu reguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje degant draudžiamam signalui, galimai „Audi“ arba „Mercedes“ lengvasis automobilis, juodos spalvos, ties kelio viduriu partrenkė mergaitę, kuri ėjo degant žaliam šviesoforo signalui. Automobilis, pasak Klaipėdos apskrities policijos pranešimo, iš įvykio vietos pasišalino, liudininkų teigimu, automobilį vairavo moteris.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Tiesa

Statybininkų pr. važinėja juodu automobiliu moteris-kamikadzė (blondinė) kuri nepristabdo nepristabdo perėjose, pačiai teko susidurti 2 kartus, deja nesuspėjau užfiksuoti automobilio numerio, mano manymu jinai apsinešus

Debilui aidui

Tu gal nesveikas?? Gydykis degrade ir padėk teises į lentyną nes tokiam vairuoti tikrai negalima. Kelio ženklu jis neskiria.. stulpai jam pilki matai.. ką tu sapalioji..? Krūmai jam.. neberūkyk tų pigių narkotikų ten gali būti kas tik nori prie raudono reikia sustoti skystaproti

Aidas

Ši išmanioji sankryža kelio ženklų dėlionė: trys šviesoforo stulpai,antroje juostoje viens prie kito net keturi ženklai pėstiesiems ant pilkų vamzdžių,skiriamojoje juostoje aukšta gyvatvorė aukštesnė už vaiką su kuprine.Įvažiavus į sankryžą degant žaliam signalui be perspėjimo įsijungia sekundei geltonas signalas ir išvažiuoji prie raudono.Sutvarkykite šviesoforo signalus ir pašalinkite dalį krūmų už tai bus dėkingi vairuotojai ir saugūs pėstieji.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS