Klaipėdoje policijos ekspertu prisistatęs sukčius nuo senolės stalo pagrobė 5 tūkst. eurų | kl.lt

KLAIPĖDOJE POLICIJOS EKSPERTU PRISISTATĘS SUKČIUS NUO SENOLĖS STALO PAGROBĖ 5 TŪKST. EURŲ

  • 3

Policijos ekspertu prisistatęs sukčius sekmadienį nuo Klaipėdoje gyvenančios senolės stalo pagrobė 5 tūkst. eurų.

Pasak uostamiesčio policijos, Naujakiemio gatvėje gyvenanti 1940 metais gimusi moteris nurodė, kad apie ketvirtą valandą popiet jai paskambino nepažįstamas jaunuolis, kuris prisistatė esantis policijos tyrėjas ir pareikalavo pateikti turimus pinigus ekspertizei atlikti.

Bekalbant telefonu, ekspertu prisistatęs vyras atėjo į namus, pastūmė moterį, pagriebė dalį pinigų nuo stalo ir pabėgo.

Iš viso senolė prarado 5 050 eurų.

Dėl sukčiavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Chi

Ko čia dyvintis, mes, senjorai, esame pripratę turėti grynųjų pinigų. Aš irgi nepasitikiu bankais, bet pensija pervedama būtent ten. Kiekvieną kartą nusiimu pinigėlius ir vis persiskaičiuoju namie.. Tai užveda..

Oko

Bet reik gi žinoti, kad ta senolė turi 5000, pvzd mano mama yra 83 metų, bet 5000 ji neturi, gauna varganą 300 pensiją, kurią beveik visą išleidžia vaistams ir visokiems sveikatos tyrimams, nes nieko nemokamo poliklinikoj nėra, jei ne mes 4 vaikai išvis būtų mirusi seniai, nes norint papulti į ligoninę reikia turėti pradžiai 500, tai va, o kiti turi 5000, ir dar leidžiasi į kalbas su netikrais pareigūnais, negi žmonės nežiūri TV ar nesiklauso radio?, o beto pensininkai iš neturėjimo ką veikti visas “ naujienas” perduoda į pasaulį.

Kuvalda

Ar dar nesurado iskrypelio?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS