Klaipėdoje sučiupo vagis: grobė degalus ir alkoholį | kl.lt

KLAIPĖDOJE SUČIUPO VAGIS: GROBĖ DEGALUS IR ALKOHOLĮ

  • 2

Policijos pareigūnams dabar karštos dienos – jie vos spėja reaguoti į karantino nesilaikančius asmenis skundžiančių klaipėdiečių pranešimus, tuo pačiu nepamiršdami pareigos vykdyti tiesioginį darbą – saugoti visuomenę nuo nusikaltėlių.

Penktadienio naktį, 0.24 val., uostamiesčio policininkai iš bendrojo pagalbos centro operatorių sužinojo, kad Dubysos gatvėje žmogus pastebėjo du įtartinai besielgiančius vyrus. Abu jie nešėsi talpas, paprastai naudojamas degalams pilti.

Policininkai greitai atsirado nurodytoje vietoje ir sulaikė 28 ir 33 metų vyrus. Nuo abiejų tvoskė stiprus benzino tvaikas.

Apžiūrėję įtariamuosius, pareigūnai pas vieną jų rado peilį ir nešiojamąją radijo stotelę.

Buvo akivaizdu, kad vyrai susiruošė vogti degalus. Netoliese policininkai rado krūmuose paslėptas septynias plastikines talpas ir dvi žarnas.

Toje pačioje Dubysos gatvėje keliems sunkiasvoriams automobiliams jau buvo išlaužti degalų bakų dangteliai.

Abejonių, kad anksčiau panašiais nusikaltimais pasižymėję vyrai ketino vogti degalus, neliko. Abu jie uždaryti į areštinę, tikslinamos visos aplinkybės bei padaryta žala. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasikėsinimo įvykdyti vagystę.

Ketvirtadienį vakare pietinėje Klaipėdos pusėje policininkai vaikėsi į parduotuvę įsilaužusius vaikinus.

Vingio gatvėje esančiame prekybos centre signalizacija suveikė 21.23 val.

Pasirodo, į parduotuvę įsibrovė 15 ir 22 metų jaunuoliai. Jie pagriebė kelis butelius sidro ir leidosi bėgti.

Pakeliui, I.Simonaitytės gatvėje policininkai juos pavijo. Pamatę pareigūnus vagys gėrimus išmetė. Kuris jų paleido akmenį į parduotuvės langą, dar aiškinamasi.

Nors gėrimai buvo grąžinti į parduotuvę, žala padaryta sudaužius langą. Atsakingi prekybos centro darbuotojai dar skaičiuoja, kokį ieškinį pareikšti kaltininkams.

Abu įtariamieji laikomi areštinėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Šiaip

Žurnalistas tūrbūt neseniai atsėdėjo.

Anonimas

Klausyk zurnaliuga ,Kas cia ka SKUNDZIA? Tvarkingi pilieciai pranesa apie daromus nusikaltimus.Keista jau ne pirma karta skaitoma tokia antraste,gal tegul nusikalteliai siauteja,nes jeigu pranesi policijai,ir gal but isbelbesi kam nors gyvybe,tai tapsi SKUNDIKU.Valio iki ko nusiritome.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS