Klaipėdoje sulaikytas narkotines medžiagas platinęs kaunietis | kl.lt

KLAIPĖDOJE SULAIKYTAS NARKOTINES MEDŽIAGAS PLATINĘS KAUNIETIS

  • 3

Klaipėdos kriminalistai sulaikė policijai gerai žinomą asmenį, įtariamą didelio kiekio narkotinių medžiagų platinimu.

Kaip trečiadienį pranešė Klaipėdos apskrities policija, balandžio mėnesio pradžioje, uostamiesčio kriminalinės policijos pareigūnai Kėdainių rajone sulaikė niekur nedirbantį 29 metų Kauno miesto gyventoją. Tą pačią dieną atliktos kratos ir sulaikytojo gyvenamojoje vietoje rasta, kaip įtariama, fentanilių grupei priklausančių narkotinių medžiagų bei elektroninės svarstyklės.

Įtariamasis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę, vėliau jam buvo paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas.

Pareigūnai nustatė, kad 29 metų kaunietis platino karfentanilio narkotines medžiagas 53–59 metų vyrams. Pareigūnai atkreipia dėmesį, kad net ir nedideli kiekiai šių kvaišalų yra pavojingi juos vartojančių asmenų sveikatai ar gyvybei, galimi perdozavimai bei stiprūs organizmo apnuodijimai.

Minėtas 29 metų vyras teisėsaugai gerai žinomas, jis ir anksčiau ne kartą buvo teistas už vagystes, plėšimus, turto sunaikinimą ar sugadinimą, sukčiavimą, neteisėtą elektroninės mokėjimo priemonės ar jos duomenų panaudojimą bei nusikalstamas veikas, susijusias su neteisėtu disponavimu narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

Už neteisėtą disponavimą labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu numatytas laisvės atėmimas nuo 10 iki 15 metų. 

 

 

GALERIJA

  • Klaipėdoje sulaikytas narkotines medžiagas platinęs kaunietis
  • Klaipėdoje sulaikytas narkotines medžiagas platinęs kaunietis
  • Klaipėdoje sulaikytas narkotines medžiagas platinęs kaunietis
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

As

Ka ten sulaikyti pas kaspara nueikit visus atsius jums

Vita

Sodint ant dvidešimt metų ir viskas.Nes jis darė tyčia.Už grotų būnant,bus laiko pagalvoti.

krabogradietis

gerai žinomas ir dar neutilizuotas

SUSIJUSIOS NAUJIENOS