Klaipėdoje sulaikyti du asmenys: įtariama, kad ne tik pagrobė automobilius | kl.lt

KLAIPĖDOJE SULAIKYTI DU ASMENYS: ĮTARIAMA, KAD NE TIK PAGROBĖ AUTOMOBILIUS

  • 2

Klaipėdoje policija nustatė du įtariamuosius, gim. 2003 m. ir 2004 m., kurie galėjo įvykdyti penkias sistemines vagystes, kai pragręžus transporto priemonių degalų bakus, buvo pavagiami degalai, pranešė Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (AVPK).

Kaip teigiama Klaipėdos AVPK pranešime spaudai, ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas gavus pranešimą, kad šių metų spalio 16 d., apie 10 val. Klaipėdoje, Šiaurės prospekte, buvo pastebėta, kad iš stovėjusio automobilio „Volkswagen Caravelle“, galimai pragręžus degalų baką, buvo pavogta apie 80 litrų dyzelino, apgadintas kapoto fiksavimo mechanizmas ir akumuliatorius. Žala įvertinta apie 488 eurais.

Iki lapkričio mėnesio pabaigos pareigūnams buvo pranešta dar apie keturias panašaus pobūdžio degalų vagystes ir lengvųjų ir krovininių transporto priemonių. Didžiausia patirta žala siekė daugiau nei 1,6 tūkst. eurų.

Anot policijos, ikiteisminį tyrimą tęsiantys pareigūnai įtaria, kad įtariamieji galėjo įvykdyti dar keturias vagystes iš transporto priemonių – tarp pavogtų daiktų buvo automobilių akumuliatoriai, žibintai, taip pat asmeninių automobiliuose paliktų daiktų – pavyzdžiui, išmanusis laikrodis, grotuvai, garso kolonėlės, mobiliojo telefono kroviklis ir kt. Patirtos žalos svyravo nuo 325 iki 1000 eurų.

Taip pat pareigūnai įtaria, kad tie patys vyrai galėjo pavogti ir du automobilius – „Volvo V70“ buvo pasigesta lapkričio 9 d. Klaipėdoje, Mainų gatvėje, o kito – „Opel Omega“ – gruodžio 4 d. Klaipėdoje, Šilutės plente, pastarojo bagažinėje buvo ir du lagaminai su automobiliams taisyti skirtais įrankiais.

Žalos – 3,2 ir 1,6 tūkst. eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Lauztuvas

Tuos iskrypelius reikia sodinti i vezimelius.

tonfa

kada bus grąžinta mirties bausmė, kol nepradės šaudyti tokių piderų ,tol tvarkos nebus

SUSIJUSIOS NAUJIENOS