Klaipėdos pajūryje – girto bėglio gaudynės | kl.lt

KLAIPĖDOS PAJŪRYJE – GIRTO BĖGLIO GAUDYNĖS

Šiomis dienomis Melnragėje vyko komišką detektyvą primenanti istorija. Policijos pareigūnams teko gaudyti nuo jų sprukusį neblaivų vyrą, kuris, besislapstydamas nuo pareigūnų, dar spėjo įvykdyti ir vagystę.

Šypseną kelianti vyro nuotykių istorija prasidėjo Pirmojoje Melnragėje.

Paplūdimyje žmogus pasirodė neblaivus, tad gelbėtojų buvo paprašytas pasišalinti. Raginimą pajūrio lankytojas išgirdo ir paliko paplūdimį, tačiau netrukus grįžo ir vėl atsidūrė paplūdimiuose dirbančių gelbėtojų akiratyje bei vėl buvo paragintas pasišalinti, tačiau to padaryti nesutiko.

Situacijai aštrėjant nuspręsta į pagalbą pasikviesti policijos pareigūnus. Veikiausiai supratęs, jog prisivirė košės, vyras nusprendė sprukti iš paplūdimio ir jam tai pavyko padaryti dar iki pasirodė policijos pareigūnai.

Tiesa, bėglys pabėgo basas, mat batus ir mobiliojo ryšio telefoną paliko pajūryje.

Portalo klaipeda.diena.lt duomenimis, nuo pareigūnų pasprukęs vyras patraukė į Melnragėje esantį prekybos centrą, tačiau ir čia neliko nepastebėtas – vyras parduotuvėje sučiuptas vagiantis, tad buvo sulaikytas apsaugos darbuotojų. Tačiau neblaivus bėglys ir šiuo atveju sugebėjo pasprukti – jis įlipo į autobusą.

Tiesa, tuo jo "pasirodymas" ir baigėsi – vyras iš autobuso pateko tiesiai į policijos rankas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Jooo,

Visas Trileris ;D.

Tikras

LTpatriotas vagis pijokas

Blaine

Dabbar „Google“ moka nuo 6285 iki 7392 USD per savaitę už darbą internete iš namų. Įstojau į šį darbą prieš du mėnesius ir per pirmąją šio sandorio savaitę uždirbau 6457 USD. Šis darbas yra tikrai neįtikėtinas ir kiekvieną dieną man suteikia didelę pajamų dalį. Esu tikras, kad pasieksite geriausią rezultatą. Apie tai skaitykite čia.. ...............>>>>>>>>  cutt.ly/yyvKV2u

SUSIJUSIOS NAUJIENOS