Klaipėdos pareigūnai sureagavo į kvietimą protestuoti: būkite atsakingi | kl.lt

KLAIPĖDOS PAREIGŪNAI SUREAGAVO Į KVIETIMĄ PROTESTUOTI: BŪKITE ATSAKINGI

  • 9

Antradienį socialiniuose tinkluose paskleistas raginimas visos Lietuvos žmonėms važiuoti į sostinę ir garsiniais automobilių signalais išreikšti reikalavimą grąžinti gyvenimą į normalią vagą. Policijos pareigūnai įspėja, kad reaguos į nesankcionuotą protestą vadovaudamiesi įstatymais.

Protestuoti raginantys asmenys kviečia antradienį, 17 val., rinktis prie Seimo, Vyriausybės bei savivaldybių ir pusvalandį“ spausti automobilių garso signalą. Taip esą žmonės parodys, kad nori grįžti į darbo vietas, leisti į mokyklas. Protesto tikslas išreikšti bendrą nuostatą, kad žmonės pavargo nuo draudimų.

Raginta važiuoti ir į apmirusius miestų centrus bei senamiesčius. Protesto akcijos rengėjai skatino žmones nelipti iš automobilių ir nepažeisti įstatymų, bet išeinančius iš darbo valdininkus priversti išgirsti jų reikalavimą.

Situaciją šalyje atspindinčius pasisakymus socialiniuose tinkluose stebintys pareigūnai suskubo įspėti žmones.

„Pastarosiomis dienomis socialiniuose tinkluose plinta skatinimas rinktis prie Seimo ar miestų savivaldybių ir rengti protesto akcijas. Primename, jog policijos pareigūnai stebi socialiniuose tinkluose ir viešojoje erdvėje pasirodančią informaciją. Būkite atsakingi ir žinokite, jog už skleidžiamą informaciją ar savo veiksmus turėsite prisiimti atsakomybę“, – kreipėsi į visuomenę Klaipėdos apskrities policijos komisariato atstovai.

Policininkai įspėjo, kad griežtai kontroliuos viešąsias erdves ir nedelsiant reaguos į viešosios tvarkos pažeidimus.

GALERIJA

  • Klaipėdos pareigūnai sureagavo į kvietimą protestuoti: būkite atsakingi
Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

G

Visu pirma turetu policija laikytis eismo taisikliu o paskui bausti kitus

O:

Šaunuoliai, tik reikšdami drąsiai norus ir susivieniję galite būti išgirsti. Šalies ateitis ir gyvenimo kokybė priklauso Jums.....

Taip

Įdomu kas čia organizavo , ar ne konservatoriai ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS