Klaipėdos policijos pareigūnai per savaitgalį išaiškino 17 neblaivių vairuotojų | kl.lt

KLAIPĖDOS POLICIJOS PAREIGŪNAI PER SAVAITGALĮ IŠAIŠKINO 17 NEBLAIVIŲ VAIRUOTOJŲ

  • 4

Per savaitgalį, liepos 18–19 dienomis, Klaipėdos Kelių policijos pareigūnai Klaipėdos mieste ir rajone bei Kretingos rajone išaiškino net 17 neblaivių vairuotojų.

Jiems nustatytas neblaivumas svyruoja nuo 0,43 prom. iki 1,36 prom. Du iš jų – 37-erių automobilį „Ford“ vairavęs vyras ir 40-metis automobilį „Opel“ vairavęs vyras – buvo ne tik neblaivūs, bet ir neturėjo teisės vairuoti transporto priemonę. Vartojusių alkoholio, bet leistinos normos neviršijusių vairuotojų nustatyta 21.

Dar penki pareigūnų patikrinti vairuotojai vairavo neturėdami tam teisės. Tarp jų – du motociklininkai, 27-erių ir 16-ikos jaunuoliai, kurių motociklai nebuvo įregistruoti, nedrausti privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu, jiems neatlikta privalomoji techninė apžiūra.

Per visą praėjusią savaitę, liepos 13–19 dienomis, vykdytas priemones Klaipėdos Kelių policijos pareigūnai nustatė ir 180 kitų Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimų. Daugiausia – 44 vairuotojai – sankryžas kirto degant raudonam šviesoforo signalui, 38 – nesegėjo saugos diržų, 18 – neleistinai naudojosi mobiliojo ryšio įrenginiais. Atsakomybės neišvengs ir 17 KET pažeidusių pėsčiųjų, bei neblaivus dviratininkas – 55-erių uostamiestyje sustabdytam dviratininkui pareigūnai nustatė 1,70 prom. neblaivumą.

Mobiliuoju greičio matuokliu per praėjusią savaitę užfiksuoti 512 greičio viršijimo atvejų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Klaipėda

As galvoju, kad cia iš visos lietuvos suvaziavo hroniai, ir gadina statistika. Žmones cia vairuoja tvarkingai. Gėriau, negu vilniaus šudlenkiai.

Erika

Eismo kultūra tragiška Klaipėdoje, kas antras su mobiuoju, į geltoną šviesoforo tai čia normalu įvažiuot, pėstieji vaikšto kur patinka o ne kur reikia...ar yra atsakingi?

Vilnietis

Važinėja gal žmonės ir lėčiau pajury, nei sostinėj, tačiau kultūra gūdaus kaimo. Pietinėj Klaipėdoj gyvenantys žmonės tiesiog šokiruoja savo vairavimo kultūra, o ir aplinka tiesiog varo depresiją. Ne miestas, o pramoninis sovietmetis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS