Klaipėdos rajone apiplėšta pardavėja | kl.lt

KLAIPĖDOS RAJONE APIPLĖŠTA PARDAVĖJA

Netikėtas įvykis ramiame Plikių miestelyje – vakare į parduotuvę įsiveržė vyras ir pabandė pagrobti kasos aparatą. Nusikaltėlis pabėgo išsigandęs šaižaus pardavėjos riksmo.

Nusikaltimas įvykdytas trečiadienį apie 19.30 val. Į pačiame miestelio centre esančią Irenos Bitinienės parduotuvę įžengė aukšto ūgio, tamsaus gymio vyras.

Tuo metu parduotuvėje kitų žmonių nebuvo, dirbo 24 metų pardavėja Monika J. Vėliau ji pasakojo, jog viskas vyko labai greitai. Vyras pasakė: „Apiplėšimas“ ir iškart papurškė jai į veidą ašarinių dujų. Jis ketino griebti kasos aparatą, bet išgirdęs pardavėjos klyksmą, spruko.

Nutvilkyta ašarinių dujų mergina susigriebė už veido ir garsiai suriko. Ji trumpam buvo netekusi nuovokos. Plėšikas išbėgdamas stvėrė pardavėjai iš žiursto kišenės telefoną.

Greta įėjimo į parduotuvę tamsiame automobilyje jo laukė bendrininkai. Vyras šoko į mašiną, ir ji didžiuliu greičiu išvažiavo. Vėliau pardavėjos telefonas buvo rastas maždaug už 300 metrų.

Parduotuvės savininkės sutuoktinis Ipolitas Bitinas pasakojo, kad nusikaltėlis būtų nedaug tepešęs, nes darbuotojai kasoje nelaiko daugiau 500 litų, o vakare pinigų buvo dar mažiau.

Vakar Monika J. lankėsi Klaipėdos vyriausiajame policijos komisariate, čia pareigūnai pagal jos apibūdinimą bandė sudaryti nusikaltėlio fotorobotą. Mergina tikino labai gerai įsiminusi plėšiko veidą, tačiau nė vienas variantų nebuvo panašus į jos matyto vyro veidą.

Aukštesnis nei 180 cm ūgio, tamsių plaukų su megzta kepure bei pirštinėmis vyras merginai buvo panašus į pietietį.

„Jį galima būtų laisvai palaikyti kaukaziečiu ar turku, bet žodį „Apiplėšimas“ jis pasakė be jokio akcento, švaria lietuvių kalba. Man labai įsiminė jo beveik juodos akys“, – pasakojo pardavėja.

I.Bitinas pasakojo, kad jo žmonai parduotuvė priklauso apie 20 metų, tačiau tokio drastiško apiplėšimo čia nėra buvę, tiesa, vagysčių būta.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS