Klaipėdos rajone siautėja padegėjas: tyčia sukėlė du gaisrus | kl.lt

KLAIPĖDOS RAJONE SIAUTĖJA PADEGĖJAS: TYČIA SUKĖLĖ DU GAISRUS

  • 2

Didžiausiame Vakarų Lietuvos kolektyvinių sodų masyve jau prasidėjo pavasarinis žmonių judėjimas. Naktis į penktadienį parodė, kad į sodus atvyksta ne tik žemės darbų pasiilgę žmonės – du netoli vienas kito kilę gaisrai verčia įtarti, kad čia veikė padegėjas.

Ugniagesiai tąnakt į Dituvą išskubėjo 0.43 val., kai buvo pranešta apie Derceklių kaime, Preilos gatvėje, degančią metalinę pašiūrę, kuri buvo perdaryta iš metalinio garažo.

Kol ugniagesiai atvyko, garažas visiškai sudegė su visais jame buvusiais rakandais.

Šis gaisras padarė žalos ir kaimynams, nes apdegė šalia esanti elektros stulpo dėžutė, skaitikliai ir kabelis.

Gelbėtojai dar plušo šiame gaisre, kai maždaug po 20 minučių netoliese, Kairių gatvėje, suliepsnojo medinė pašiūrė, skarda dengtu stogu.

Ir šis statinys supleškėjo su visais jame buvusiais daiktais.

Kadangi abu gaisrai kilo netoli vienas kito, kilo įtarimas, kad tai – padegėjo darbas. Šį įtarimą dar labiau sustiprino liudininkų pasakojimas apie nepažįstamą vaikiną, kuris pasirodė tiek vienoje, tiek kitoje vietoje.

Tyrimo ėmėsi pareigūnai. Jie kol kas nelinkę išplatinti įtariamojo apibūdinimo, mat tikisi jį sulaikyti be visuomenės pagalbos.

Klaipėdos rajone ne kartą buvo demaskuoti tyčia gaisrus sukėlę asmenys.

Pasak Klaipėdos rajono policijos komisariato viršininkės Rasos Stasiulaitienės, vienas jų buvo nuteistas ir šiuo metu atlieka bausmę, kitas negali išeiti iš namų, nes nešioja apykoję.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Ar dar nesugavo to pydero? Vietoje sukapoti iskrypeli.

Povilas

Vadinasi ir kaime reikia stebėjimo kameras įkelti.O jeigu rimtai,tai kaime vistiek ką nors įtaria tik reikia gerai apsiklausinėti. Bobutės viską mato ir žino.O tada....gerai lazdomis pavaišinti tokį besmegenį.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS