Klaipėdos uoste sužalotas darbininkas iš Ukrainos: vyrui lūžo dubens kaulai | kl.lt

KLAIPĖDOS UOSTE SUŽALOTAS DARBININKAS IŠ UKRAINOS: VYRUI LŪŽO DUBENS KAULAI

  • 8

Klaipėdoje užgriuvusi konstrukcija sužalojo dirbusį Ukrainos pilietį.

Kaip antradienį pranešė uostamiesčio policija, 1980 metais gimęs vyras nukentėjo Naujojo Uosto gatvėje, surinkinėdamas laivų metalines konstrukcijas.

Dėl užkritusios montuojamos metalo konstrukcijos vyras patyrė daugybinius dubens kaulų lūžius.

Kaip BNS informavo Klaipėdos policija, įvykis užfiksuotas dar sausio 11 dieną, tuomet buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl darbuotojų saugos reikalavimų pažeidimo, tačiau buvo laukiama išsamių medikų išvadų, kokio sunkumo sužalojimus patyrė nukentėjęs vyras.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Kitas

Dienrasčio žurnaliste?eilini karta nuotrauka neatitinkančia tikrovės.prie ko STS kranas ir konteineriai?pasigilinkite į informacija ir pateikite tinkamas foto. Svarbu ka nors rašyt:)

To apie chocholus

Tikriausiai viršvalandžius dirba už bazine stavke. Gaila bachuro,sunkiai jam bus.

Apie hoholus

Gerbiamieji. Dirbu toje pačioje įmonėje kur nukentėjo šis "chocholas". Skirtumas tarp choholo ir.. ne choholo yra toks, kad choholai atvažiuoja dirbti - efektyviai, ir kuo daugiau viršvalandžių, kad užsidirbti ir neišskristi iš darbo. Mūsų liaudis - prastumia 8 valandas ir eina namo, nes mažai moka. Choholui 900 eurų yra labai daug, mums- centai, ir tai tikrai centai... Jeigu uosto įmonės nedidins algų - tai tikrai teks mokytis ukrainiečių kalbos.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS