Kretingos pareigūnams įkliuvo vyras: įtaria radę 20 lankstinukų su narkotinėmis medžiagomis | kl.lt

KRETINGOS PAREIGŪNAMS ĮKLIUVO VYRAS: ĮTARIA RADĘ 20 LANKSTINUKŲ SU NARKOTINĖMIS MEDŽIAGOMIS

  • 1

Penktadienio popietę Klaipėdos apskrities pareigūnams įkliuvo vyras, automobilyje su savimi galimai turėjęs narkotikų.

 

Gegužės 27 dieną 15.20 val. Kretingos rajone esančiame Padvarių kaime patikrinę automobilių stovėjimo aikštelėje stovėjusį automobilį „Audi A6“ pareigūnai jame buvusio 1993 metais gimusio vyro drabužiuose rado ir paėmė du plastikinius maišelius.

Juose buvo 21 folijos lankstinukas su augalinės kilmės, žalsvos spalvos, galimai narkotine medžiaga ir keturi paketėliai su baltos spalvos, biria, galimai narkotine medžiaga.

Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl galimo neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Anksčiau už tokio pobūdžio nusikalstamą veiką jau kartą teistam vyrui gresia bauda, areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Jonas Lietuvis

Stebina paiki mąstysena ir rašysena. Paprastai įkliūna geri žmonės blogiems žmonėms ar jų kėslams. Tad pakomentuoti galima taip - žmogus mokėsi rašto ir įkliuvo,-dabar jam tenka rašyti paikias antraštes,paikus straipsnius nes neturi pakankamai proto ar laiko pamąstyti ir įvertinti savo šūdmalą.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS