Kretingos rajone išaiškintas kilpas statęs brakonierius | kl.lt

KRETINGOS RAJONE IŠAIŠKINTAS KILPAS STATĘS BRAKONIERIUS

  • 5

Klaipėdos gyvosios gamtos apsaugos inspekcijos pareigūnai per reidą Kretingos rajone sulaikė brakonierių kilpininką, anksčiau jau baustą už medžiojimą statant kilpas.

Kaip pirmadienį pranešė Aplinkos apsaugos departamentas, praėjusį trečiadienį per reidą Kretingos rajone jo pareigūnai patikrino sodybą, kurioje gyvena asmuo, anksčiau baustas už medžiojimą statant kilpas.

Sodybos ūkiniuose pastatuose rastos keturios paruoštos naudoti kilpos. Nors šeimininkas tikino kilpomis nemedžiojantis, inspektoriai nusprendė patikrinti jo žodžius ir artimiausiame miške rado dvi pastatytas kilpas. Jos buvo padarytos tokiu pat būdu, kaip ir rastos ūkiniuose pastatuose.

Už kilpų laikymą ir medžiojimą kilpomis teisės medžioti neturinčiam sodybos šeimininkui surašytas administracinių pažeidimų protokolas, byla perduota teismui, kuris skirs baudą nuo 600 iki 1,7 tūkst. eurų su kilpų konfiskavimu.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Akademikas

Išgamos.....

Mhm

kas čia per baudos - papokštavimas kažkoks. taigi jau darė taip, daro, ir toliau darys. susimoki baudelę ir darai ką nori, ar ne? arba net nesusimoki. "teisinė valstybė", ar ne? kur bausmė?? kart tokius išsigimėlius, o lavonus į elektrinę.

ups

mes norėtumėm žinoti savo "didvyrių" vardus.....išgamos.....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS