Melnragės paplūdimyje mirė vyras | kl.lt

MELNRAGĖS PAPLŪDIMYJE MIRĖ VYRAS

  • 4

Klaipėdoje esančiame paplūdimyje trečiadienį mirė vyras.

Trečiadienį, apie 14.39 val., pranešta, kad Melnragės paplūdimyje iš vandens ištrauktas 68 metų vyras.

„Skendimo nebuvo. Jis stovėjo vandenyje, neplaukiojo. Blogai pasijuto ir prarado sąmonę. Tai pamatęs šalia buvęs poilsiautojas, kad žmogui pasidarė bloga ir jis įkrito į vandenį, priėjo prie jo ir išnešė į krantą. Gaivino gelbėtojai, paskui atvažiavo greitoji, medikai įtarė, kad klaipėdietį ištiko insultas“, - BNS sakė bendrovės „Klaipėdos paplūdimiai“ direktoriaus pavaduotojas Aleksandras Siakki.

Praeitą ketvirtadienį pliaže Giruliuose, kaip manoma, dėl sveikatos sutrikimo,mirė moteris. Prieš tai moteris maudėsi jūroje.

„Daug šią vasarą teko išvežti į ligonines žmonių, kuriems pliaže pablogėdavo sveikata – pakildavo kraujospūdis ir t.t. Dažniausiai kreipdavosi vyresnio amžiaus moterys. Pernai iš kopų teko išnešti insultą patyrusią moterį. Vyresnio amžiaus žmonės, turintys sveikatos problemų, karštą dieną neturėtų eiti į paplūdimį“, – BNS sakė A. Siakki.

Šiemet Baltijos jūroje iš viso nuskendo du žmonės – anksčiau ties Monciškėmis nuskendo 14-metis iš Kauno, o Giruliuose – 65 metų Rusijos pilietis.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Tai

jeigu jisai stovėjo vandeny,tai jo ir traukt nereikėjo. Paprasčiausiai išnešt į krantą. Juk nesimaudė ir nebuvo giliai įbridęs. Bet toks nusakymas... ištrauktas. Toks jausmas,kad visa jėga vos vos ištempė į krantą.

Mr.P

Tai nenuskendo bIt o insultas ištiko žmogų pleže kokias čia nesąmones rašote

...

O kiek per tą laiką lovoje mirė?..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS