Skaudi nelaimė Klaipėdoje: autobusas perėjoje partrenkė moterį | kl.lt

SKAUDI NELAIMĖ KLAIPĖDOJE: AUTOBUSAS PERĖJOJE PARTRENKĖ MOTERĮ

  • 35

Trečiadienį uostamiestyje, Herkaus Manto gatvėje įvyko skaudus eismo įvykis.

Pirminiais duomenimis, maršrutinis autobusas pėsčiųjų perėjoje partrenkė 60 metų moterį.

Įvykio aplinkybės tiriamos.

Rašyti komentarą
Komentarai (35)

Anonymous

Uzmaciau komentara, kad kazkam tenka begti per pereja. Zmogus raso: ''Pačiai tenka beveik kiekvieną kartą einant per perėją patirtį, turi arba bėgti arba praleisti, nes net greičio neprimazina''. Tik nebegiokite per tas perejas ir drauskit tai daryti kitiems! Kurie neuspranta: reakcijos laikas sutrumpinamas dar daugiau, negu automobilis isibegetu....!

Kas žino mįslę?

Kas greičiau sustos 12 tonų autobusas ar pensininkė 80kg? Atsakymas autobusas (pensininkė skuba neturi laiko sustoti prie perijos)

Žmogus

Vairuotojai ir pėstieji yra vienodai atsakingi, nes visi dalyvauja tame pačiame eisme, todėl saugumas bei atsakomybė turi būti vienoda visiems. Bėda ta, kad kai kurie žmonės (tiek vairuotojai tiek pėstieji) jaučiasi privilegijuoti ir visada manosi, kad pirmenybė yra būtent jiems ir nesvarbu raudona, žalia ar geltona. Lietuvoje mentalitetas toks: "tu palauksi, man reikia labiau!". Situacija prieš pora dienų: stoviu sankryžoje ir laukiu žalio šviesoforo signalo sukti į dešinę. Šalia manęs esančia juosta, tolumoje matosi autobusas, kuris nestabdo ir padidintu greičiu įlekia į sankryžą, jau antrą kart mirksint geltonai šviesai. Užsidegus žaliai rodyklei judu į sankryžą (pėstiesiems dega raudona šviesa) ir staiga berniukas kokių 8-9 metukų išdygsta priešais mano mašinos priekį. Kalba telefonu, per petį persimetęs kuprinę bėga į tą patį autobusą ir už kokių 10 metrų iki perėjos. Visa laimė, kad spėjau sustabdyti mašiną, tas tik nusivaipė ir nurūko į tą patį autobusą..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS