Nerami trečiadienio naktis Klaipėdoje: sulaikyti keturi asmenys su kvaišalais | kl.lt

NERAMI TREČIADIENIO NAKTIS KLAIPĖDOJE: SULAIKYTI KETURI ASMENYS SU KVAIŠALAIS

  • 1

Trečiadienio naktį Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė net keturis asmenis, kurie su savimi turėjo narkotinių medžiagų.

Naktį, apie 00.31 val., Klaipėdoje esančioje Sportininkų g., prie stovinčio automobilio „Volvo“ policijos pareigūnai pastebėjo du įtartinus asmenis. Priėjus prie jų, vienas ant žemės numetė lankstinuką su augalinės kilmės, galimai, narkotine medžiaga. Sulaikytas ir į areštinę uždarytas vyras (gim. 1998 m.).

Vėliau, apie 01.20 val., Neringoje, Taikos g., policijos pareigūnai pastebėjo ant suoliuko sėdinčius tris jaunuolius, kurių elgesys sukėlė įtarimų. Atlikus dalinę asmenų apžiūrą, įvairiose vietose – krepšyje, kuprinėje, rankinėje – rasta 14 maišelių su augalinės kilmės, keturi maišeliai su baltos spalvos milteliais ir vienas žalsvos spalvos permatomas maišelis su mėlyna tablete, galimai, narkotinėmis medžiagomis. 1998 m. ir du 2000 m. gimę vyrai uždaryti į areštinę. 

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. 

GALERIJA

  • Nerami trečiadienio naktis Klaipėdoje: sulaikyti keturi asmenys su kvaišalais
  • Nerami trečiadienio naktis Klaipėdoje: sulaikyti keturi asmenys su kvaišalais
Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

.

kada visus pagaus narkomanus?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS