Iš neringiškės sukčiai pasisavino beveik 9 tūkst. eurų, Klaipėdoje nukentėjo senolė | kl.lt

IŠ NERINGIŠKĖS SUKČIAI PASISAVINO BEVEIK 9 TŪKST. EURŲ, KLAIPĖDOJE NUKENTĖJO SENOLĖ

  • 3

Klaipėdoje ir Neringoje pastarosiomis dienomis gyventojai nukentėjo nuo sukčių, trečiadienį pranešė Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Pirmadienį į Neringos pareigūnus kreipėsi moteris, kuri nurodė, kad tą pačią dieną, apie 20.40 val., elektroniniu paštu gavo pranešimą, kad neva jos banko kortelė saugumo sumetimais buvo užblokuota.

Moteris teigė paspaudusi atsiųstą nuorodą, suvedusi reikalaujamus duomenis, o po to pastebėjo, kad per kelis kartus iš jos banko sąskaitos, apgaulės būdu, buvo pasisavinti apie 8,6 tūkstančiai eurų. Pradėtas tyrimas dėl sukčiavimo.

Antradienį Klaipėdos policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal 93-ejų senolės pareiškimą. Jame nurodoma, kad šeštadienį, apie 14 val., į namų fiksuoto ryšio telefoną jai paskambino nepažįstamas vyras. Jis prisistatė banko darbuotoju ir aiškino, kad namuose turimi pinigai gali būti netikri. Kiek vėliau į namus Klaipėdoje, Gedminų gatvėje, atvykęs nepažįstamas vyras paėmė tūkstantį eurų ir pasišalino. Pradėtas vagystės tyrimas.

Gairės: apgavo, sukčiai, senolė
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Q

Baikos , per vasara trigubai prisiplėš

Chi

Nagi šitiek rašoma apie aferas, apgavystes ir vistiek žmonės apmulkinami. Turbūt specialistai- profesionalai dirba, kad taip lengvai pasiduodame įtaigai. Turime būti dar apdairesni. To visiems ir linkiu.

nu

jezau jezau...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS