Palangoje sukčiai iš moters apgaule išviliojo 1600 eurų | kl.lt

PALANGOJE SUKČIAI IŠ MOTERS APGAULE IŠVILIOJO 1600 EURŲ

  • 1

Palangoje į sukčių paspęstas pinkles įkliuvo 76-erių metų moteris.

Moteris į Palangos pareigūnus kreipėsi pranešdama, kad antradienį, apie 10.30 val., jai į laidinį namų telefoną paskambino Palangos butų ūkio darbuotoju prisistatęs vyras.

Jis paaiškino, kad iškilo problemų su atsiskaitymais, dėl to jis neva sujungs pareiškėją su policijos pareigūnu. Tariamas pareigūnas sakė, kad neva sulaikyti asmenys, kurie į bankomatus dėjo padirbtus pinigus, kuriuos pareiškėja esą pasiėmusi.

Vėliau pas nukentėjusiąją atėjusiam vyrui moteris atidavė 1600 eurų. Pradėtas sukčiavimo tyrimas, praneša Klaipėdos apskrities policija.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

SUSAN BENSON

Sveiki, ponios ir ponai, ar jums skubiai reikia asmeninės paskolos ar komercinės paskolos, ar paskolos, norint pradėti projektą, ar nusipirkti namą ar automobilį, ar jums reikia paskolos bet kokiam tikslui? Jei taip, patarsiu susisiekti su „Sunshine Financial Group“ per {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} arba {WhatsApp: +447903159998}. „Sunshine Financial Group“ yra išsami finansinių paslaugų įmonė, pasiryžusi padėti jums pagerinti jūsų ilgalaikę finansinę sėkmę. Mūsų pritaikytos programos yra skirtos padėti augti, apsaugoti ir išsaugoti jūsų turtus teikiant individualizuotas paslaugas ir žinias.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS