Pareigūnai atiduos pagarbą tarnybos metu Mažeikių rajone žuvusiam kolegai | kl.lt

PAREIGŪNAI ATIDUOS PAGARBĄ TARNYBOS METU MAŽEIKIŲ RAJONE ŽUVUSIAM KOLEGAI

  • 6

Tarnybos metu nušautas Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Mažeikių rajobi policijos komisariato tyrėjas Saulius Žymantas bus laidojamas birželio 1 d. Mažeikių rajone, Viekšniuose.

11 val. bus aukojamos Šv. Mišios, 12 val. – laidotuvės Viekšnių kapinėse.

Laikantis šalyje galiojančio karantino sąlygų, pareigūno laidotuvėse dalyvaus policijos vadovai, bendražygiai, pareigūnai iš visų šalies apskričių.

Laidotuvėse gros reprezentacinis Vidaus reikalų ministerijos pučiamųjų orkestras, policijos kinologai su tarnybiniais šunimis suformuos iškilmingą eiseną, kurioje bus ir tarnybos metu nušauto S. Žymanto keturkojis draugas Grantas, taip pat Vadovybės apsaugos departamento, Valstybės sienos apsaugos tarnybos, Muitinės departamento, Kalėjimų departamento kinologai su tarnybiniais šunimis.

Pagerbiant kolegą, pirmadienį visoje šalyje policijos pareigūnai, kurie tuo metu galės, 12 val. vienai minutei išlips iš tarnybinių automobilių, įjungs švyturėlius ir atiduos pagarbą, taip palydint ir pagerbiant žuvusį kolegą.

Pirmadienį nuo 7 iki 22 val. visuose policijos komisariatuose bus 1/3 nuleistos policijos vėliavos arba užrišama gedulo juosta.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Hmm

Tipo staugs visi

Jaudinantis laidotuvių scenarijus

Kolegos gražiai atsisveikins su žuvusiuoju. Ir jo šunelis Grantas žygiuos rikiuotėje, tik ar jis nepradės panikuoti, kai jo šeimininkas bus leidžiamas į kapo duobę? Prisiminiau filmą REKSAS, kur tarnybinis šuo ilgai gulėjo prie savo buvusio šeimininko - žuvusio policininko - kapo ir ilgai nenorėjo iš ten pasišalinti... Nieko neėdė, ir vis pasiilgęs šeimininko ten dažnai atbėgdavo paliūdėti... Graudu...

Na ,prie ko čia tau moteris.Juk jis net neišėjo į kiemą.Paleido šuvius iš vidaus.Kam rašinėji šė.?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS