Pareigūnai vėl tikrino ant ledo žvejojančius žvejus: sučiuptas ne vienas pažeidėjas | kl.lt

PAREIGŪNAI VĖL TIKRINO ANT LEDO ŽVEJOJANČIUS ŽVEJUS: SUČIUPTAS NE VIENAS PAŽEIDĖJAS

  • 5

Klaipėdos miesto PK Jūrų uosto policijos grupės pareigūnai 2021 m. vasario 18 d. popietę vėl tikrino, ar saugiai žvejai elgiasi ant užšalusių Klaipėdos mieste esančių vandens telkinių.

Ant Kuršių marių Malkų įlankos ledo patikrinti 57 žvejai, pradėtos 4 administracinės teisenos dėl nesaugaus elgesio ant ledo – žvejai neturėjo specialių, išsigelbėti įlūžus padėti galinčių smaigų. Dar 19 administracinių teisenų pradėta dėl draudžiamose vietose Malkų įlankos prieigose pastatytų automobilių. Ant Danės upės ledo žvejų buvo nedaug, juos patikrinę pareigūnai pažeidimų nenustatė.

Prognozuojama, kad orai pradės šilti, todėl policijos pareigūnai primygtinai ragina prieš lipant ant ledo įsitikinti, ar tai yra saugu, smaigus laikyti lengvai pasiekiamoje vietoje, rekomenduoja vilkėti ryškiaspalves liemenes. Laikytis būtina ir kitų saugaus elgesio ant ledo taisyklių bei karantino reikalavimų.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Klaipedetis

Lietuva pelnasi baudomis daugiau nera kuom

Vaivorykštiniai

Siautėja ir visais būdais baudžia ir baugina liaudį . Neturi ką policija baust daugiau ? Tai bauskit šviesiai mėlynus už jų ligą , valdžiavagius už vagystes ir tautos ir jūsų pačių engimą . Ar ten blauzdos per skystos ?

zvejys

eik tu sau suciupti pazeidejai visa lt pazeidejai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS