Pašiurpino vairuotojo elgesys: išvažiavęs prieš eismą, tik per plauką išvengė nelaimės | kl.lt

PAŠIURPINO VAIRUOTOJO ELGESYS: IŠVAŽIAVĘS PRIEŠ EISMĄ, TIK PER PLAUKĄ IŠVENGĖ NELAIMĖS

  • 5

Tamsiu paros metu gausiai sningant pajūryje pastebėtas šiurpinantis vairuotojo elgesys. Išvažiavęs į priešpriešinio eismo juostą jis vos nesusidūrė su kitomis transporto priemonėmis.

Vaizdo įrašu, kuriame užfiksuota pavojinga situacija kelyje Palanga-Kretinga, ties Pryšmančiais, šeštadienį, sausio 8-ąją, buvo pasidalyta socialiniame tinkle „Facebook“ esančioje grupėje „Reidas TV“.

„Sveikas, pajūry! Sniego drebia kaip reikalas. Bet tai nereiškia, kad reikia važiuoti prieš eismą! Galėjo tokia „kakta“ būti, kad maža būtų nepasirodę visiems“, – apie liūdną galimą baigti spėjo vaizdo įrašą paskelbę minėtos grupės atstovai.

Ir iš tiesų, baigtis galėjo būti šiurpi, nes užfiksuotoje vaizdo medžiagoje matyti gausiai sningant važiuojantys du automobiliai. Po kurio laiko pasimato atvažiuojantis dar vienas automobilis, riedantis priešpriešine eismo juosta. Laimė, transporto prieminė, prieš kurios „nosį“ pastarasis išniro, spėjo laiku pasukti vairą ir išvengti susidūrimo.

Tačiau pastaroji situacija feisbuke sulaukė internautų dėmesio, kurie piešė įvairius tokio neatsakingo vairuotojo elgesio scenarijus. „Gal sumaišė? Iš Anglijos atvažiavo“, – svarstė komentavusi Samanta. „Gal nemato kelio?“ – tarstelėjo Jonas. „Kokio velnio jis taip važiuoja?“ – retoriškai klausė Giedrė.

„Čia – lenkimas, nes filmujantis žmogus  20km / h vaziuoja – nepasivelka ir dar telefona naudoja“, – rėžė Robertas. „Koks dar lenkimas? Senai aplenkė – laikas grįžti į savo juostą. Iš Anglijos grįžęs važiuoja ir viskas“, – atkirto Linas.

„Tas vairuotojas priekyje – irgi geras, nemato, kad mašina priešais atvažiuoja. Paskutinę akimirką pasitraukė“, – kritikos strėlę paleido ir Raimondas. „Nenorėjo užleisti“, – rašė Antanas.

Administracinių nusižengimų kodekse (ANK) pažymima, kad transporto priemonių įvažiavimas į priešpriešinio eismo juostą pažeidžiant Kelių eismo taisyklių reikalavimus ir sukėlus pavojingą situaciją, užtraukia baudą nuo 170 iki 230 eurų. O neturintiems teisės vairuoti transporto priemones asmenims – nuo 450 iki 600 eurų.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

yra tokiu asilu

kur megsta lenkti nors is priekio masina skuba jis matai tu pasitrauk buna kad zmones uzsigalvoja ir gaunasi kaktomusa bet tokie negalvoja turi atceit jiem duot kelia is tokiu tai netik teises ir masina atimt reikia

jis

arba visiškas durnius, arba, kas labiau tikiu, žalias vaoruotojas, naktį ir sninsgant neįvertina tinkamai atstumų. Vienaip ar kitaip, tokiems reikia teises atimti ilgam.

joo

Ha šiandiena link Jūros 2 BMW RODĖ "MENĄ", per ištisines, per žiedus. Ne iš savo juostų sukimas ir tt. Nusuko į girulius dauniukai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS