Plungėje sulaikyti policijos automobilio apgadinimu įtariami jaunuoliai | kl.lt

PLUNGĖJE SULAIKYTI POLICIJOS AUTOMOBILIO APGADINIMU ĮTARIAMI JAUNUOLIAI

  • 0

Plungėje policija sulaikė automobilio apgadinimu įtariamus jaunuolius, pas vieną jų rasta narkotinių medžiagų.

Praeitą ketvirtadienį, gavę pranešimą dėl triukšmo, pareigūnai atvyko į V. Mačernio gatvėje esantį daugiabutį. Galimų pažeidėjų jau neberado, tačiau apie 23.38 val. ten pat buvo iškviesti dar kartą.

Kaip skelbia Klaipėdos apskrities policija, policininkai įtarė, kad pastarasis pranešimas buvo melaginga. Po maždaug 10 minučių grįžę prie tarnybinio automobilio „VW Transporter“ pareigūnai rado apgadintą – buvo išdaužtas priekinio lango stiklas ir sudaužyti priekiniai žibintai.

Apklausę gyventojus, pagal pateiktą asmenų apibūdinimą, penktadienio vakarą,  apie 19 val., policininkai Plungėje sulaikė 30-metį įtariamąjį, o naktį, apie 2.40 val., taip pat Plungėje, pareigūnai sulaikė ir 19-metį įtariamąjį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Be to, pas 19-metį vaikiną buvo rasta ir paimta miltelių, kurie, įtariama, gali būti narkotinės medžiagos. Pradėtas tyrimas ir dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Abu sulaikytieji policija žinomi, anksčiau teisti už vagystes, plėšimus ir kitas nusikalstamas veikas. 19-metis vaikinas teismo sprendimu suimtas dviem mėnesiams.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS