Po gaisro „Meridiane“ draudimas jau atlygino žalą | kl.lt

PO GAISRO „MERIDIANE“ DRAUDIMAS JAU ATLYGINO ŽALĄ

  • 4

Prieš savaitę Klaipėdos simboliu vadinamame laive „Meridianas“ ugnis pridarė žalos už 25 tūkst. eurų.

Burlaivį planuojama artimiausiu metu remontuoti.

„Nuo nelaimės niekas nėra apsaugotas, tačiau džiaugiamės, kad burlaivio įgulai pavyko savo jėgomis numalšinti ugnį. Burlaivis tęsia veiklą Dangės krantinėje, toliau priima lankytojus. Šiuo metu kai kurie remonto darbai jau yra atliekami ir, kai tik leis orai, juos užbaigsime“, – teigė „Meridiano“ atstovas Gediminas Gudavičius.

Incidentą burlaivyje „Meridianas“ sukėlė dujinis šildytuvas, ugnis apniokojo 30 kv. m denio, 10 m turėklų, antstato sieną, lauko baldus, judančiojo takelažo virves. Žmonės nenukentėjo.

Gavę draudimo išmoką „Meridiano“ savininkai turės laisvę apsispręsti, kada ir kaip šalinti gaisro padarinius, atlikti papildomus darbus.

Pasak G.Gudavičiaus, dauguma denio, turėklų remonto darbų bus padaryta kaip įmanoma greičiau.

Bus visai atsisakoma dujinių šildytuvų ir ieškoma sprendimų jiems pakeisti.

Vėliau bus sprendžiama dėl baldų atnaujinimo ir judančiojo takelažo sutvarkymo. Visi darbai bus atliekami laivui stovint prie krantinės, tad „Meridiano“ plukdyti niekur nereikės, jis galės toliau dirbti ir priimti lankytojus.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Ad

Gerai pinigucius praplove...

Pranas Pričkus

Kol save vadinsite "fiziniais" t.y. vergais, o ne žmonėmis, tol jie taip ir elgsis. "Žmogus" tai skamba išdidžiai.

Klaipėdietis

Prieš 10d. degė ir draudimas jau atlygino žalą. Kai tuo tarpu fiziniams asmenims reikia nueiti kryžiaus kelius ir laukti kelis mėnesius kol draudimas atlyginą žalą. FNTT ir draudimo priežiūros tarnybą būtu įdomus komentarai iš jūsų pusės dėl nelygybės tarp juridinio ir fizinio asmens, FNTT dėl sumos kaip taip greitai sugebėjo paskaičiuoti nuostolius ir ar tikrai tokie nuostoliai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS