Prie kokteilių baro sumušė merginą | kl.lt

PRIE KOKTEILIŲ BARO SUMUŠĖ MERGINĄ

  • 17

Pirmadienį į uostamiesčio policiją kreipėsi 1994 m. gimusi mergina.

Ji pranešė, kad birželio 22 d. apie 4 val. Klaipėdoje, Naujojo Sodo g., jai neblaiviai išėjus iš kokteilių baro, kilo žodinis konfliktas su nepažįstama, apie 20-25 m. tamsiaplauke, lietuviškai kalbėjusia mergina.

Nepažįstama mergina tampė pareiškėją už plaukų, pargriovė ant žemės, tempė grindiniu. Netrukus prie užpuolikės prisijungė ir nežinomas vaikinas, kuris kartu su mergina spyrė pareiškėjai keliu į galvą.

Medikų diagnozė: paviršinis galvos bei dešinės šlaunies sumušimas. Pradėtas tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

.

Prie baro nieko nevyko. Viskas vyko prie tunelio salia viesbucio. Pazistu ta mergina "nukentejusia". Jinai pati viska pradejo o tikroji kuri nukentejo isvaziavo namo su taxu. O Jinai pati pradejo ir pati parase pareiskima. Zinau koks jinai zmogus yra. Su policija ne karta yra turejus reikalu paauglyasteje. Slykstyne. Pati pradeda ir paskui auka vaidina. Fu.

In

4 val ryto .. išgėrusi.. viena. Pati kalta kvailelė. Nuotykių ieškojo, nuotykių va kokiu smagių ir gavo :)))padorios merginos tokiu laiku namie miega, o ne išgerusios po miestą plavineja. Nėra ko pergyventi dėl tokių valkatų, jos prie to pratusios. Nemanau kad pasimokys ... kitą naktį vėl su....ė nuotykių ieškos. Šlykštu

,,,

Kitose vietose dar baisiau, beergardene apsauginiai klientus musa ir nuo laiptu stumdo. Bonde apacioj(lauke) buna ciut ne iki masiniu daeina. Jei apie kitus barus neraso, nereiskia kad ten nieko ir nebuna. Zmonems kulturos truksta, per tevu atsainu auklejima o ne baras kaltas, bet tokius zmones barmenai kencia. Kuom jie kalti kad girti saves nevaldo, gi nebus kaip aukles kiekvienam. Klientai moka o barmenai pila. Visur tu konfliktu yra, bet darbuotojai turi uz suaugusius zmones prisiimt atsakomybe.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS