Rietavo pareigūnai likvidavo slėptuvėje įrengtą bravorą | kl.lt

RIETAVO PAREIGŪNAI LIKVIDAVO SLĖPTUVĖJE ĮRENGTĄ BRAVORĄ

  • 4

Gegužės 30 d. Rietavo policijos pareigūnai apsilankė Rietavo savivaldybėje, Daugėdų kaime, 1955 m. gimusio vyro sodyboje.

Ūkinio pastato palėpėje įrengtoje slėptuvėje jie rado ir paėmė įrangą, kaip įtariama, skirtą naminei degtinei gaminti bei apie keturis litrus galimai naminės degtinės.

Gyvenamosiose patalpose pareigūnai dar rado apie 21 litrą, kaip įtariama, naminės degtinės ir 24 pakelius kontrabandinių cigarečių.

Sodyboje taip pat buvo rasti ir paimti du žvejybai skirti draudžiami tinklai ir du žeberklai.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl galimo neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo.

Pareigūnams žinomam, anksčiau už panašią veiklą jau administracine tvarka baustam įtariamajam dabar gresia viešieji darbai, bauda, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

bet tai kaip pasisekė pareigūnams

aš kaip mentas dar būčiau palaukes kol šitas individas girtas pralėks pro Rietavą, taip sakant, kad būtu pilnas komplektas ir prie bažnyčios su šnapsu vietoj

>Zimagoras

Taikliai čia jūs suskėlėt jumorą..Bent gerai pasijuokiau Ačiū

PSD moketojuj ir prievoliu atlikejuj baisiausia bausme

yra laisves atemimas.... isivaizduok pakol tu nemokamai ilsieses naujame erdviame dazias kvepianciame europinio lygio histele vardu kalejimas elektrikai aferistai ir perekupai is tavo kaimynu broliu seseru kiek prisuks elektros ir kiek siuskliu mafija prirasys saskaitu fakturu !!! a PSD aferistai ble visus i skolas subanys ir anstoliais grains...bet sitos gerovess isai ne tau...tu nelaisveje ilsiesies nemokamai...pavalges...atsigeres...siltai... prasmatniai kiausinius padzioves atrakciju ieskosi....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS